fredag 18 september 2015

Metallexpander krok

Shoppa krokar hos Ellos nu! Inspireras av säsongens nyheter. Hos Ellos hittar du allt inom möbler och heminredning. Välkommen in redan idag! Möbler, belysning och gardiner.


Metallexpander krok

Köp Dörrhandtag, Fönsterhandtag och krokar i moderna och klassiska stilar. Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. För stabil och säker upphängning av tavlor, hyllor, skåp m. Metallexpander av blankförzinkat stål. Avsedd för inomhusbruk. För enkel och säker montering används Tångförskruvankare.


Alternativt kan skivexpandern fixeras genom att skruva in skruven i hylsan. Välj enkel eller dubbel expander beroende på väggskivans tjocklek, vid t. Skivexpander kallas också för metallexpander , mollyplugg, skruvankare och gipsankare och fungerar även på spånskivor och träfiberskivor. Använd en montagetång för snabbare och säkrare montering. För infästning i dubbelgips. Krok i metall för skivmaterial Används för montering av skivmaterial i väggar och tak.


Expanderande skivfäste Expanderas smidigt med hjälp av en skruvmejsel. Utmärkt för hög belastning i de flesta material. F ischer metllexpander HM. P assar bra för samtliga skivmaterial, t. HM är förmonterad med skruv eller krok (metrisk gänga) och kan. Fischer metallexpander HM passar bra för samtliga skivmaterial, t. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Metallexpander krok

Lämplig för montering i skivmaterial som gipsskivor och fiberskivor. Expanderar över ett stort område efter installation och ger hög. Expandern är tillverkad av stål med invändiga gängor för skruv. Efter montaget sitter den säkert fast även om skruven tages bort.


Montaget är enkelt och sker i förborrat hål. Jag ska hänga upp lite grejor i taket inför julen. I sig är det ju inget problem, taket har finfina bjälkar och sen spontat tak, så att få upp kroken är inget problem.


Metallexpander krok

Det jag tänker på är hur man kan göra det så snyggt som möjligt, den tiden som man inte använder kroken. Taket är klätt med fiberskivor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg