torsdag 24 september 2015

Fylla 50 år skämt

Roliga skämt , roliga historier, snuskiga skämt , sms skämt och massor mer. Vi ger dig ett gott skratt när du behöver det,. Det är inte klokt vad tiden går Är du redan.


Tjejer som ser ut som du borde fylla tjugosju. Livet är inte de dagar som gått utan de dagar som minns… Att fyllar femti måste vara något skämt i Vi. Den som inte ser det allvarliga i att fylla år , har ingen humor.

Stig Järrel : Det bästa med att fylla är att du bättre värdesätter män på 25. Att … fyller femti måste vara något skämt i Vi trodde du var förti som är så käck och flörti. Gamla gubbar inte att förakta men efter går det sakta! Det måste vara ett skämt Att du femtio fylla Men om detta ändå är rätt Vi.


Jag tror inte att Flashbacks diskutrymme räcker till för att posta alla skämt som har berättats under år , om någon nu skulle ge sig på den uppgiften. Du kan ju mjukstarta med att sammanfatta en veckas skämt. Gratulationstext år – Text till kort.


Man är aldrig för gammal för att bli yngre.

Vid femtio är det dags att ge sig hän – innan allt annat ger sig av. Når man är gammal knarrar det i kroppen på en och knäna knakar och tänderna ramlar ut. Jag är glad att du kom till min sida. Du får gärna återvända till sidan, men det är okej om inte. Företaget Apple grundades av framlidna Steve Jobs samt Steve Wozniak och Ronald Wayne samma år som du föddes.


Tennisproffset Björn Borgvann sin första singeltitel i Wimbledon det här året (!) Tänk att han varit med sååå länge! Vilket också betyder att du typ fortfarande är purfärsk. När man är år , har man det ansikte man förtjänar.


Cafés läsare är i snitt år gamla. Förr var sånt här enkelt att hålla koll på. Idag är Dagen Du ska fylla då vill vi alla sju Din speciella dag förgylla! Med glädje och lycka vi Din tårta vill smycka!


Puss på Dig Älskling och barnens lilla Pappa, Du är fortfarande ung och har halva Livet kvar att slappa! Vi önskar Dig alla Lycka till framöver Kramar från alla Dina pärlor vi finns här för Dig om du behöver! Lena Frisk - Har du ett skämt om att fylla 40? Hon är för tillfället i gång med bokningarna inför sommarens Mack-program på kallbadhuset vid Ribersborg i Malmö.


Grattis texter år – Text till kort. Tänk om man bara kunde knäppa med fingrarna på vilken födelsedag man ville och aldrig bli äldre!

Födelsedagar låter en inte ens göra det eftersom man har så mycket ledvärk att man inte kan knäppa med fingrarna. Tre decennier har gått, det nya är igång. Och det ska nog gå ändå. Ordspråk och citat för smart uppdelat i kategorier. Jag gillar de flesta platser jag varit på, men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan, helt.


Mannen imponeras av detta, eftersom paret har varit gifta i över år. När frun är ute i köket säger mannen till sin vän: – Jag tycker att det är fantastiskt att du efter alla dessa år fortfarande kallar din fru för älskling och gulleplutt hela tiden. Ja, visst är det, svarar mannen.


Livsglädjen kan svaja: Enligt näringsfysiologen Helen Ford kan vår livsenergi minska under den här perioden, till följd av lägre hormonnivåer eller på grund av att vi blir tröttare av vardagslivet. Hon rekommenderar att äta mat som innehåller omega-och fylla på med vitaminer för att kämpa emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg