torsdag 24 september 2015

Teoriprov frågor

Har du frågor eller är nyfiken? Alla körkortsfrågor du måste kunna på din dator, mobil och surfplatta! Teoriprov på datorn eller internet. Mycket bra test om man vill kombinera körskolans teoriprov inför slutprovet, fördelen är att man då inte får frågorna ställda på samma sätt.


Väl värt att betalas för.

Efter du har läst din bok kan du öva här. Svara på frågor och se dina framsteg. Ha koll på din statistik. Vilka frågor som kommer på kunskapsprovet. Enligt Transportstyrelsen är följande den fördelning av antalet frågor per kunskapskategori som nu används i kunskapsprovet för behörighet B. Jag gjorde provet förra veckan och blev förvånad över hur mycket man kände igen frågorna.


Och förstås i själva boken. Har man pluggat och övat på många teoriprov så kommer man känna igen många frågor.

Men ja, det är viktigt att läsa frågorna. Redan när du tränar inför ditt teoriprov bör du öva in vanan att läsa alla frågor oerhört noggrant. Frågor och svar om körkortsprov. Ofta kan ett par ord ändra vad som är rätt svar.


Du måste till fullo läsa såväl fråga som svarsalternativen innan du fattar ditt beslut. Testa dina kunskaper inom körkortsteori med ett gratis körkortsprov med st körkortsteorifrågor. Gratis teoriprov och över 3frågor för yrkesförarkompetensbevis. Körkortsteori - Öva med gratis teoriprov. Vår app innehåller 1frågor inför teoriprovet för moped klass med förklaringar och fördjupningar och över 4teorikort med det viktigaste från teoriboken.


Ett perfekt verktyg för dig som inte gillar att läsa tunga teoriböcker! Kan jag få testa BE teoriprov. En del frågor är onödiga att behöva få rätt för det finns ingen utbildningsmaterial där man kan jämföra med för. Det är störigt när det finns så många situations frågor som gör att man inte klarar provet. Jag fick på första och på andra 44.


En bild med ett barn som cyklar i ett tät område. Det är buskar så att du har skymd sikt i korsningen, bakom busken ser du en flagga som finns på cyklar och frågan lyder.

Ljudstöd på alla delar. Få tillgång till alla frågor gratis och se. Ni ställer frågorna , vi har svaren. Här hittar du massvis med frågor och svar om allt från trafikregler, riskutbildningen, fordonsklasser och annat som du behöver ha koll på när du ska ta körkort.


Tillsammans med trafiklärare har vi skapat ett stort utbud av teorifrågor. Trafikverkets teoriprov. För att du ska få bättre förståelse och uppnå djupinlärning finns förklaring till alla våra frågor.


Vi tar tacksamt emot dina synpunkter men tänk på att vi inte har möjlighet att svara på frågor som kommer in den här vägen. De flesta felbesvarade frågorna handlar om trafikregler. Det kan till exempel vara frågor om vad vägmärken och vägmarkeringar betyder för dig och dina medtrafikanter, vilka regler som gäller i olika slags korsningar och vilka regler som gäller när man kör på olika slags vägar.


Fixa körkort - plugga körkortsteori på nätet med körkort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg