tisdag 22 september 2015

Hantera en narcissist

Hantera en narcissist

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Hur du hanterar en narcissist. Har du råkat ut för en narcissist ? Svårt att sätta gränser?


Varför är det svårt att hantera narcissister? Oavsett om det är chefen eller en anställd – en narcissistisk person kan vara en mardröm för arbetsplatsen. Amerikanska studier visar att det på allvar skadar individer och företag.


Frågan är: hur bör jag hantera en narcissistisk person? Glöm aldrig detta koncept. Om någon har en narcissistisk attityd så är det för att personen försöker uppskatta sig själv, men djupt nere är personen rädd att denne inte har något värde. Om du vill att saker och ting ska fungera finns det många sätt att hantera en narcissist du lever me inklusive att utveckla färdigheter för konfliktlösning och att stärka ditt självförtroende.


I slutänden är kunskap makt. Samtidigt kan en narcissist orsaka stora skador i en organisation och därför är det viktigt att känna till varningstecknen, och få hjälp att hantera personen om det behövs. Så känner du igen en narcissist Överlägsen.


Narcissistens mest typiska drag är ett överdrivet gott självförtroende. Mina tidigare exemple kanske mer handlar om hantera en narcissistisk partner. Läs också: Är din partner en narcissist ? Men en narcissist kan också skada och risken för depressioner är mycket större hos narcissister än hos andra framför allt i samband med 30-årskriset.


Här är varningssignalerna! Hur hanterar man en narcissist ? En narcissist tar till exempel gärna åt sig äran för andras framgångar. Personer som ifrågasätter dem, smutskastas, marginaliseras, hånas och hotas. N-personligheten ser till att ha ja sägare omkring sig.


De är grandiosa och är ”experter” på allt! Att ta ett nej från en annan person alternativ. Att leva ihop med en narcissist , alltså en person som älskar sig själv över allt annat, kan vara minst sagt prövande. Inte minst för att sådana personer ofta står i centrum och beundras av andra, medan du själv blir osynliggjord och kommer i andra hand.


Du är såklart inte ensam, och det finns sätt att hantera det. Med alla medel kan sprickbildning och skratta vara en bra strategi för hur man hanterar en narcissist. Nu, om de är en storartad narcissist , så fungerar detta perfekt eftersom de hittar dig underhållande. Nu när du vet hur man ska hantera en narcissist , försök använda dessa tips nästa gång du stöter på en narcissist.


Hej Kalle, välkommen hit! Detta är ett av de starkaste personlighetsdragen hos en narcissist och som ofta leder till kraschade relationer och allmän förstörelse. Det låter onekligen som om du råkat ut för en narcissist eller kanske till och med en psykopat.


Hantera en narcissist

En väldigt tråkig upplevelse att behöva genomgå men väldigt bra att du lyckats ta dig ur det, och nu kommer du aldrig att gå i den fällan igen. Det kan också vara viktigt att ta hjälp av andra för att göra själva bedömningen av situationen. Allting handlar om dem själva! Du kan vilja fråga en vän: ”Ser du att det finns något i min relation till X som är verkligen bråttom att göra något åt?


Skapa dig en egen dröm i stället. Det är lätt att fastna i en narcissists verkligheter och fantasier, och ju mer du fastnar desto mer av dig själv förlorar du. Lev ditt liv efter dina egna villkor och sträva efter att uppfylla dina egna mål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg