måndag 21 september 2015

Grattis rim 60 år

Sveriges största utbud av födelsedagstal från professionella talskrivare. Snygga kvalitetsfälgar till lågt pris. Håret blir gråare magen rundare baksmällan svårare mornarna segare men precis som ett gott vin Blir livet bara bättre efter år. Tappat hår Toupé och krycka Snart din lycka.


Nu du fyller år med nolla vilken siffra före har vi glömt att kolla Din vitalitet ger oss ingen ledning vi ger upp, den siffran.

Det är en del av gåvan när du nu fyller år. Tänk så mycket som hänt under åren som gått - alla erfarenheter och minnen du fått. Och allt du nånsin varit ryms i den du är idag. Så även barn- och ungdom är delar av ditt jag.


Behöver du förslag för födelsedagsrim och födelsedags dikter? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera fina rim och dikter till födelsedag.


Hoppas en underbar dag du får då man bara fyller en gång per år.

Inriktning: dikt på födelsedan, födelsedagsdikt,. Man är aldrig för gammal för att bli yngre. Vid femtio är det dags att ge sig hän – innan allt annat ger sig av. Når man är gammal knarrar det i kroppen på en och knäna knakar och tänderna ramlar ut. Läs Isabellas födelsedagsrim till mamma Lisa, : ”…du är fortfarande känd som den coolaste mamman i stan, vilket jag e säker på att du kommer vara tills allt vatten tömts ut i varenda ocean.


Gör en limerick Fem rader och ska innehålla ett ortnamn. Köp färdigskrivna tal av professionella talskrivare. Idag fyller vår duktige och omtyckta vaktmästare Jerry Holgersson år. Jerry har sedan ca år varit i Skepplanda som anställd men också som ideell ledare. Från föreningens sida vill vi gratulera dig på din högtidsdag!


Här är ett rim som kan passa de flesta åldrar. Varje år till denna dag Mer eller mindre skriver jag En liten söt och rimmande rad För att du skall. Räkna ditt liv på leenden, inte tårar.


Jag hoppas att alla dina födelsedagsönskningar och drömmar infaller. GRATTIS PÅ -ÅRSDAGEN Mognad är en ynnest man får när tiden går. Inte har du åkt i nån gräddfil nej du har åldrats med riktig stil.


Må din dag bli fylld med lika mycket glädje som din vänskap har gett mig.

Grattis på födelsedagen! Om man slog upp meningen av vänskap i ordboken, skulle ditt foto dyka upp. Du har varit den bästa vän någon kan tänka sig. Statistiken visar att de som firar flest födelsedagar också är de som lever längst. Att fira födelsedagar är sunt.


Om det finns något du drömmer om, må alla dina drömmar slå in, för du förtjänar allt. Jag föreslår att du skriver ditt tal på rim. Det blir ett fint minne att spara, du kan rama in det som en tavla och ge till din väninna på festen. Ett ovanligt grepp som även brukar uppskattas av lyssnarna.


Du kan säga väldigt mycket på 2-minuter och du har massor av rim -tal att låna från här på talakuten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg