tisdag 29 september 2015

Storytel gratis konto

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Låt ditt barn utforska en hel värld av berättelser i en säker miljö för barn mellan och år.


Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar! Att prova är gratis och man kan starta ett konto utan rabattkod. Via en app kan man snabbt och enkelt streama eller ladda ner en ljudbok till mobilen.


Storytel gratis konto med erbjudande. Genom att dela ett konto med en vän, partner eller familjen så kan du utan problem halvera kostnaden. Ju fler som delar på kontot , desto mer kan ni spara. Idag tänkte vi kika lite på“ Mina sidor, eller kanske snarare dina sidor!


Storytel gratis konto

Mina sidor finns för att du som lyssnare och abonnent ska kunna ha kontroll över din. Med hjälp av knappar bläddrar läsaren till nästa sida. Den är bakupplyst vilken innebär att du kan läsa den i både solljus och totalt mörker. Under dessa två veckor får du fri tillgång till alla titlar – utbudet är inte begränsat under prova på-perioden. Med vår exklusiva rabattkod får du förlängd testperiod hos Bookbeat.


Det fiffiga är att kontot finns tillgängligt för dig timmar om dygnet och här finns all information om ditt konto , din bokhylla och när ditt abonnemang förnyas. Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Vill du att fler ska kunna lyssna så väljer du Familje-abonnemanget där du kan lyssna på alla böcker som släpps, både nya och gamla, och upp till fyra personer får varsitt konto. Det betyder att du själv kan utvärdera vilken app som passar dig bäst. Här går vi djupare in på likheter och skillnader mellan BookBeat och.


Storytel gratis konto

Perfekt för alla bokälskare! Du vet väl att du kan ladda ner och lyssna på dina böcker både i mobilen och surfplattan? Inga problem, hitta någon i familjen eller en kompis att dela med då ni kan ha upp till fem enheter på samma konto.


Möjlighet att använda två konton ! Här finns förstås ett flertal kategorier av böcker. Via nedan lista kan du, enkelt och smidigt, komma direkt till den avdelning du söker: Barn. Se vilken tjänst som är Bäst i test! Det är inte kopplat till kontot som användes vid köpet.


Storytel gratis konto

Man har tusentals titlar både på svenska och engelska i sitt sortiment. Logga in för att komma till Mitt konto. Här är din personliga sida där du kan se all information om ditt abonnemang. Under Mitt Konto kan du byta lösenor ändra e-postadress, byta abonnemang, avsluta ditt abonnemang eller starta det på nytt om du tidigare varit kund.


Du kan även se din orderhistorik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg