torsdag 17 september 2015

Concealer under ögonen bäst i test

Concealer under ögonen bäst i test

Storsäljande mascara som levererar. Limited Edition kit - Stor favorit. Fri frakt, bra priser och snabb leverans! Vi har makeup med olika effekter, nyanser och täckningsgrad. Alla våra skönhetsprodukter kommer från växtriket.


Hos KICKS hittar du concealer från ledande varumärken, såväl i butik som på nätet. Bli medlem och få på ditt nästa köp. Alltid fri frakt vid köp över 5kr. Rätt concealer kan trolla bort såväl mörka ringar under ögonen som små blemmor på ett kick. Vi har gjort ett megatest med marknadens bästa concealers och utsett bäst i test.


Dessutom ger vi våra bästa tips för hur du lyckas med ditt smink – och guidar till hur du undviker de vanligaste concealermisstagen. Använder du concealer på fel sätt kan den i stället framhäva skavanker i huden. En krämig, lätt rosatonad och ljusreflekterande concealer passar bäst för att dölja mörka ringar under ögonen. Generellt är man torrare under ögonen och en mer flytande produkt som inte blir kakig och lägger sig i vecken under ögonen är att föredra.


Damernas värld har gjort ett megatest med marknadens bästa concealers och utsett bäst i test. På deras hemsida finns även en guide till hur man bäst använder den! Ja, med förutsättningen att du har en bra concealer som dessutom passar din hudtyp. I den här guiden hittar du en bäst i test -lista samt ett par tips för hur du hittar kosmetika som är rätt för dig. Vi alla har varit där.


Man vaknar upp med mörka ringar under ögonen så att man ser ut som en panda. Concealer är en fantastiskt bra sminkprodukt. Läs vårt concealer bäst i test här!


Tillskillnad från andra täckande concealer så upplevs inte den här ”kakig” och torr utan är krämig och återfuktande. Dock så är det inte jättebra att ha under ögonen eftersom den fastnar lite i vecken. Det puder som är bäst just till att fixera concealer under ögat är Laura Mercier: Secret Brightener Powder. Detta fjäderlätta underbara puder kommer i en liten dosa, men man tar så ytterst lite under varje öga , så det räcker i all oändlighet!


Har du en bra hy kan det räcka med en concealer som döljer skavanker och mörka partier. Hur den appliceras är en smaksak, somliga väljer att dutta på concealer efter foundation, andra duttar på före. En tunnflytande concealer med ljusreflekterande partiklar passar bäst för att dölja mörka ringar under ögonen. Flytande concealer i pennform med smidig penseltopp.


Den är lättapplicerad och täcker bra , men för ett hållbart resultat behöver du bättra på under dagen. Välj färg på concealer efter vad du vill dölja – ringar under ögonen eller röda fläckar. Stort bäst i test av concealers. Vad ska jag göra åt mina mörka ringar under ögonen ? Primer, foundation, BB-cream, concealer, puder och rouge - hitta rätt produkt för dig här.


Håll koll på det senaste inom makeup med Yves Rocher. För att täcka mörka ringar under ögonen , röda plitor och andra ojämnheter behöver du en riktigt bra concealer som verkar på huden. Du kan dölja mörka ringar under ögonen , finnar, blemmor etc. När Damernas Värld testade ett gäng concealers blev NYX HD Photogenic guldmedaljör, främst för att den är lätt att applicera och ger en bra täckning på problemområden. Den blir heller inte kakig.


En concealer kan göra mindre underverk! Med en bra concealer döljer du lätt de mörka ringarna under ögonen. Smartson testar sju concealer från 1till 3kronor. Bäst i test är Magic Wand från FACE.


Mörka ringar under ögonen är ett problem de flesta av oss får dras med mer eller mindre, men som tur är så finns det många bra concealers som kan råda bot på problemet! Vad som är “ bäst ” är såklart upp till var och en att avgöra, men det finns vissa saker som ska ingå i en bra concealer och som också ingår i de bästa varianterna på marknaden. Superlätt formula med medium täckningsförmåga som går att bygga upp till ett fullt täckande resultat. Produkten kändes lätt på huden och gav ett lent resultat som stannade kvar länge på huden. Gick bra att använda både under ögonen och över blemmor.


Kat von D Lock-it concealer cream. OM PRODUKTEN: Ska täcka mörka ringar under ögonen och ojämnheter. SÅ TYCKER VI: Den här är verkligen heltäckande och täcker mörka ringar.


Här får du en krämig concealer på tub från Clarins. Denna produkt passar extra bra för att dölja mörka ringar under ögonen med. Den är även väldigt bra för att ljusa upp andra partier i ansiktet med. Formulan är lätt och krämig och känns fantastiskt skön på huden.


Concealer under ögonen bäst i test

Finns i flera nyanser och kostar ungefär 2kronor för ml. Laxfärgad är ett vanligt ord för att förstå färgen. När det gäller blåhet runt ögonen så är det den färgen som dämpar det bäst. Gärna en nyans ljusare, då ser du piggare ut.


Om du istället är lila under ögonen bör du använda en concealer som går mot gult, gult dämpar lila bäst. Det gör att den passar bra till män och kvinnor som inte vill sminka sig. Den lätta konsistensen går snabbt in i huden som känns återfuktad utan att vara fet. Den uppstramande effekten är relativt låg.


Dock lugnar krämen huden och hjälper bra mot påsar under ögonen efter någon veckas användning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg