torsdag 17 september 2015

Svedska posao za hrvate

Internet stranica Zavoda za migracije. VAŽNO: Naglašavamo da elektronske zahteve podnosi poslodavac u Švedskoj, popunjavanjem radne ponude za vas preko interneta, na stranici Zavoda za migracije. Vas će Zavod za migracije tek kasnije kontaktirati kada obradi aplikaciju - stoga proveravajte redovno vaš mejl na adresi koju ste dali poslodavcu.


Ove godine Švedska ambasada izdala je listu tražnih zanimanja za ovu godinu – ovogodišnja lista zanimanje – POGLEDAJ OVDJE 2. Navedite zanimanje ili izaberite kategoriju da vidite sve poslove u Švedska koje su dostupne na Webu.

Sa Jooble lako možete pronaći posao u Švedska. Ovde možete pronaći listu deficitarnih zanimanja u Švedskoj. Ukoliko dobijete ponudu za posao , poslodavac će ponudu za posao poslati nadležnom sindikatu. Ukoliko sindikat to odobri, vraća se ponuda poslodavcu koji ponudu šalje vama. Tražio posao u Švedskoj, a dobio godina zatvora.


Nakon toga potrebno je. Radijski inžinjer po imenu Genadij Kravcov, koji je svojevremeno radio za vojno-obavještajnu službu Rusije, osuđen je u Moskvi na godina zatvora. Zdravo,zainteresovan sam za posao u Svedskoj,bilo koji,trenutno radim na Cnc masini za drvo,Biesse works Rover A.

Pretraga posla Sa smjestajem Austrija. Besplatan, brz i povoljan način da pronađete posao između 4. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku, a više o kolačićima pročitaje ovdje. Najvažije informacije o radnim mestima za osobe koje traže posao nalaze se na sjtovima Evropskog portal za zapošljavanju – EURES i Švedskog zavoda za zapošljavanje – Arbetsförmedlingen.


Za prihvat kolačića bika. Pored ovih u Švedskoj postoje i drugi sajtovi za pretragu poslova. Tako je, primjerice, u Osijeku za Novu godinu bilo minus Celzijevih stupnjeva, a u Švedskoj se ove zime temperatura ni jednom nije spustila tako nisko. Za odlazak u ovu zemlju potreban je samo pasoš, a ostali uslovi, poput plate i radne dozvole, se dogovaraju sa poslodavcem.


Zainteresovani mogu da nađu posao preko sajta ec. POSAO U ŠVEDSKOJ – Fizički poslovi – potrebno više radnika. Traze se radnici za rad u Svedskoj za obavljanje razlicitih fizickih poslova.


Obavljanje pomocnih poslova postavljanje parketa, sklapanje namestaja, keramicarskih poslova. Dva puta godišnje državne institucije - Zavod za migracije, Zavod za zapošljavanje te Statistički zavod - analiziraju ponudu i potražnju poslova te objavljuju službenu listu poslova za koje traže radnike. Najnoviji poziv upućen je strancima jer Švedska ne može zadovoljiti potrebu za radnim mjestima.


Sad je tako sta ce biti za deset godina niko nezna nisu svi srecni koji su otisli u evropu recimo u nemackoj u McDonaldsu dosta rumuni i azijati rade na gradjevini rumuni poljaci bugari madjari hrvati u apotekama ima nasih devojaka sa srednjom skolom ili fakultetom znam apoteku gde su prosle godine cetiri nase devojke dobile posao ,u starackim. Od kandidata se traži da imaju iskustva u voženju kamiona i da znaju da priaju engleski jezik bar osnovne stvari, tj. Kada se prijavite za neki posao preko interneta, i poslodavac vas izabere, on šalje ponudu za posao sindikatu nadležnom za odobravanje uslova rada.

Kada sindikat odobri ponudu, tada je dobijate i vi, kao budući zaposleni. Ta ponuda je zapravo i vaša karta za dobijanje radne dozvole. Postavite ili pronađite oglas na dijaspora oglasima, možete to učiniti za manje od jednog minuta. Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća.


POSAO ŠVEDSKA ponuda poslova – SATNICA 13€ NETTO ! Potrebne četiri osobe za rad. Kandidati moraju posedovati vozačku dozvolu b kategorije. Oglasi za poslove u inostransrtvu. NAPOMENA: Ovaj posao je istekao i možda više nije aktuelan! Mi smo registovana firma za posredovnje izmedju poslodavca i radnika.


Ovim putem oglasavamo da su potrebni radnici svih deficitarnih profila za rad sirom Svedske, za vise informacija kontaktirajte nas centar. Posao automehaničara Švedska. Austrija je radno odredište mnogih ljudi sa naših prostora i to nije uzalud. Stope zaposlenosti u ovoj zemlji su relativno visoke, ali ipak austrijsko tržište rada uvijek traži još kvalifikovane radne snage. Sistem iseljeničkih viza u Švedsku ne postoji.


Poslovi su laki manuelnog tipa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg