tisdag 21 februari 2017

Eluttag australien

Australien, Fiji och Hong Kong. USB vägguttag från Schneider Electric. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.


För att koppla in elektriska apparater i hushållen behövs en sladd med en kontakt med ett bestämt utseende för att den ska passa i ett eluttag som också behöver ha ett standardiserat utseende. Standarderna varierar världen över. Ursprungligen användes inte jordade uttag och kontakter.

Maxbelastning: 5W (vid 2V). Res inte utan adapter! Med rätt reseadapter kan du använda dina elektriska apparater världen över. Välj den modell som fungerar i de länder du ska besöka. Välkommen till PriceRunner!


Eluttag är ett utag som sitter fast monterat i eller på en byggnad i vilket en stickkontakt kan kopplas in för att spänningsmata en elektrisk utrustning. Eluttagen kan ofta även kallas vägguttag som dessa två benämningar är de vanligaste. På engelska används electircal outlet eller electrical socket som namn för eluttag.


Endast avsedd för resor och ej avsedd för permanent bruk.

Mycket smart konstruktion som gör den ofarlig och lätt att använda. Om du har en europlug, typ C, så ska det gå bra i Italien. Den fungerar i de flesta eluttag som finns i Europa med undantag för Storbritannien och på Irland där det är en annan typ som gäller. Ska du ta med adapter till Italien? Det här är en bra fråga.


Att tänka på innan du reser. Många länder har precis samma spänning och frekvens i sina elnät som Sverige. Dessutom klarar de flesta elprylar med en separat.


Men nyligen nämnde min käre far att de troligen har andra eluttag där och annan wolt. Vägguttag och eluttag i hög kvalité från de främsta leverantörerna. Vägguttag som är anpassade för den svenska marknaden både när det gäller design och säkerhet. I vårt sortiment hittar man de mest sålda vägguttagen, de snyggaste och även de i äldre retro design.


Kan användas till produkter med 2- och 3-poliga kontakter. Här är några prylar som är värda att ta med dig: Eladapter för vägguttag. Batteriladdare för dina olika prylar. Hur många gånger har du stått med elsladden till någon av dina elektriska apparater och tittat på ett eluttag som inte ens har ens en avlägsen likhet med den kontakt du har? Jag måste erkänna att det fortfarande händer mig då och då trots att jag har en försvarlig mängd adaptrar hemma i min ”elektriska reselåda”.


Smarta in- och utfä llbara kontakter som passar i bl. Adaptern har två USB-portar (totalt A).

På HORNBACH kan du köpa strömbrytare och eluttag som både lyfter rummets inredning, men också ger förutsättningar till en säker elinstallation i ditt boende. Eluttag eller strömbrytare finns antingen att köpa som utanpåliggande eller infällda. Perfekt hörnbox med uttag för montering vid diskbänken eller arbetsytor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg