tisdag 7 februari 2017

Ljudböcker gratis

Ingen bindningstid - Enormt utbud av ljudböcker och e-böcker - Se topplistan nu! Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Här är de bästa ljudbokstjänsterna.


Prova alla gratis utan bindningstid. Get Ljudböcker Online.

Lyssna på ljudböcker gratis i upp till dagar. Storytel erbjuder tusentals ljudböcker och e-böcker, enkelt, i din mobil. Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Gratis ljudböcker i minst dagar. Alla ljudboksappar vi skriver om här på sajten är gratis att prova på i minst dagar.


Det är precis som det låter och innebär att du under två veckor lyssnar på gratis ljudböcker. Hitta bästa sättet för dig att börja lyssna på ljudböcker gratis ! Börja lyssna med din mobil, surfplatta eller dator, när du vill. Stockholmarna lyssnar på ljudböcker som aldrig förr.

Men många betalar för det helt i onödan. Ett annat sätt att lyssna helt gratis på ljudböcker är att låna boken som ljudbok hos ditt närmaste bibliotek. När vi jämförde utbudet märkte vi dock direkt att utbudet är väsentligt sämre hos biblioteken än hos ljudbokstjänsterna.


Hos biblioteken hittar vi framförallt äldre böcker, samt även en del kurslitteratur. Några e- ljudböcker har nedladdningsbara pdf-filer (gäller framförallt språkkurser). Se en lista med alla e- ljudböcker på biblioteket. Den är gratis och finns i App Store. Ladda ner ljudböcker gratis på svenska.


Att lyssna på ljudböcker är idag något vi kan göra på många olika platser. Mobiltelefoner som klarar av att spela ljudfiler som t. Ljudböcker passar alla och låter dig ta del av allt från gripande historier till faktalitteratur var du än befinner dig. Hitta rätt ljudbok som förgyller semestern eller göra tågresan kortare. Samtliga streamingtjänster för ljudböcker som vi jämför har ett stort utbud och olika genrer för att passa alla olika typer av lyssnare. Lånetiden för e- ljudböcker är dagar.


Se här hur du kan hitta gratis ljudböcker online. Vi guidar dig till att komma igång ordentligt med ljudbokstjänsterna som t. Nextory och Storytel helt gratis. BookBeat ger dig tillgång till tiotusentals ljudböcker och e-böcker i mobil och surfplatta. Ja du kan faktiskt lyssna på ljudböcker gratis !

Du kan låna ljudböcker via ditt lokala bibliotek och streama dem i din mobila enhet utan att det kostar ett öre. Det finns dock vissa begränsningar jämfört med prenumerationslösningar. Läs mer om hur du lyssnar gratis här!


Du kan låna din e- ljudbok i upp till tre olika format, men det räknas ändå bara som ett lån. Jämfört med vanliga böcker tar ljudböcker mindre plats i väskan (allt du behöver är din smarta enhet) och brukar dessutom vara billigare. Många ljudböcker kan du till och med läsa gratis – antingen via testerbjudanden eller via sajter som har mer nischade alternativ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg