torsdag 2 februari 2017

Köksinspiration kök

Gå på upptäcktsfärd hos HTH och få inspiration till dina drömmar. HTH är ett köksföretag som vurmar för dansk design, kvalitet och landets bästa service. Letar du efter kök i lantlig, klassisk eller modern stil?


Gör ditt drömkök till verklighet med vårt förmånliga kökslån! Anlita en expert, nytt kök i fyra enkla steg. Vi hjälper dig hela vägen.

Köket är husets kärna. Här är vi till vardag eller fest. Runt köksön tillbringas många timmar. En snabb frukost upplägg med barnen eller fint uppdukat med vänner.


Mitt kök är en härlig fusion av svensk och afrikansk inredning. Stilren men inbjudande. Korgar, plåtburkar, pickles i glasburkar, och knäckebröd. Hos Ballingslöv finns det gott om inspirerande kök.


Här hittar du köksinspirerande lösningar för moderna, klassiska, lantliga och färgglada kök.

Alla har sin stil och sina funktionsbehov, då kommer Ballingslövs stora anpassningsbara sortiment för kök väl till pass. Svarta kök , gråa kök , vita kök – träslag, kakel och kökstillbehör. Att veta vad du gillar är en sak, men att veta vad som behövs är en helt annan.


Därför vill vi här visa dig kök i olika storlekar, former och stilar, där vi dessutom lyft ur varje rums beståndsdelar som inspiration till när du ska inreda ditt kök. Kök med vägghängt köksbord. Litet men bedårande kök , och framför allt smarta lösningar. Notera det väggfasta klaffbordet som både kan användas som extra arbetsyta och som matplats. Fälls dessutom ner vid behov av större plats i köket.


Detaljen med en tapetserad fondvägg ger köket karaktär. Oavsett vilken stil du föredrar så har vi något för dig. Tack vare ett stort utbud av både färger och modeller tillsammans med vår möjlighet att måttanpassa tillverkning kan vi verkligen erbjuda allt inom kök. Via sociala medier kan du både få inspiration till ditt nya kök och inspirera andra.


Klicka dig in på ”Hemma hos- kök ” om du vill se olika sorters Marbodalkök hemma hos några av våra nöjda kunder. Möblerna är loppisfynd. En samlingssida för vårt produktområde kök.


HTH- köket är mer än bara ett kök – det är hemmets samlingspunkt där det moderna livet levs. Vår passion är att utveckla köksdesign med wow-effekt som gör skillnad varje gång du använder köket , och som du kommer att älska att visa för dina gäster. Se alla HTH:s köksmodeller.

Köksinspiration och idéer för ditt kök. Dags att renovera, bygga nytt kök eller drömmer du om det perfekta köket ? Börja resan till ditt nya kök. Vi vill att du ska kunna skapa ditt kök , hemmets hjärta, exakt så snyggt och funktionellt som du önskar. Oavsett om du skagöra om och renovera köket , köpa nytt kök från grunden eller bara är ute efter ett kostnadsförslag så hjälper vi dig. Upptäck möjligheterna med IKEA kök.


Kök Hitta inspiration för ditt kök. Ofta hamnar man i köket. För att äta, men också för att prata om dagens händelser. På fest samlas ofta gästerna där framåt småtimmarna.


Lykkedal kök , bad och inredning, Kristianstad har många vackra, funktionella och platsbyggda kök i sortimentet. Här skapas vackra kök och köksmiljöer i massivträ, Stor köksutställning på Kiabybyvägen 25 Fjälkinge. Det är ett traditionellt svenskt kök med luckan Alice i olika vitrinutföranden, porslinsho, blandare i klassisk stil och häll med inbyggd fläkt som ger köket en öppen känsla.


Hörnskafferi ger bra förvaring och platsbyggda sittplatser gör det här till ett kök att umgås i. Mitt nya kök på landet, är jag nöjd med just för den ruffa stilen och materialvalen med rökt brun svart ek och gråa väggar, bredspacklade med gipsputs, vilket jag tycker passar bra i en gammal lada. I mitt kök i stan är jag nöjd med min svartvita fondvägg av vitt matt kakel och gråsvart fog, som vi gjorde för tio år sedan. Vi på Electrolux är expert på matlagning och allt där till.


Vi vet att matlagning är en konst där flera komponenter ska skapa en utsökt helhet. På samma sätt är det en konst att skapa ett hem som känns varmt och välkomnande. May var dotter till William och en pionjär inom den brittiska Arts.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg