onsdag 8 februari 2017

Test pannlampor 2016

Störst utbud av starka pannlampor! Kraftfull, vattentät och slagtålig. Oslagbara priser på pannlampor. Snabb leverans och dagars öppet köp! Sveriges största utbud av batterier – inga avgifter och garanterat bra service!


Det enklaste sättet att ta sig an mörkret är att införskaffa sig en pannlampa. De är små, smidiga och lämnar händerna fria, kan man önska sig något mer? Pannlampa bäst i test – Allt du behöver veta. I vårt test har vi tagit oss en titt på fem olika populära produkter och utsätt vad vi anser vara den bästa pannlampan du kan köpa. Det som väger tyngst i betygsättningen av pannlamporna är deras ljusegenskaper.


Köpa bästa pannlampan. Hur avgör man vilken pannlampa som är bäst för en själv? Efter att i flera år ha jämfört många olika pannlampor av toppkvalitet i detalj så har vi fått en tydlig bild av de konkurrerande produkterna och dess funktioner, samt vilka produkter som fungerar bäst i olika situationer. I vårt ficklampor test har vi tagit oss en titt på fem populära ficklampor, vi har testat dessa intensivt för att se om dem klarar den Svenska vintern. Vi rekommenderar så klart vår vinnare, men alla ficklampor i vårt bäst i test är bra på ett eller annat sätt.


Se även: Vilken är den bästa pannlampan ? En bra pannlampa ger riktigt bra ljus och är både lätt och smidig att ha på huvudet. Men man vänjer sig snabbt. Elljusspåren i all ära, men de kom till när ljus var dyrt, pannlamporna dyra och klumpiga. Vårt test visar att det kan skilja stort i ljuskvalitet och komfort mellan olika modeller.


Under årets mörkaste månader står pannlamporna i fokus. Springs testpatrull har testat pannlampor på olika prisnivå anpassade för traillöpning i skog och terräng. Vi bjuder på årets plannlampstest.


Kompakt pannlampa med mycket ljus. Krafsa inte bara åt dig en pannlampa i butiken utan att fundera. Tänk i stället igenom vilken typ av ljus du behöver. Det skiljer mycket både vad gäller ljuskvalitet och drifttid mellan olika modeller.


Enkelt kan man säga att led är en lampa som lyser starkt och drar lite ström. Beställ och testa hemma - Köp nu! Gäller endast utvalda varor.


Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Mycket stöt- och vattentålig. Ok, behöver en pannlampa med vasst ljus.


Efter lite slösurfande inser jag att det finns alldeles för många att välja på. Samt en massa tips och tester. Ge mig ert tips på en stark pannlampa med bra spridning.


Test pannlampor 2016

Så korta svar nu, inga redovisningar. Stort test – jämför hur många lumen olika pannlampor ger – på riktigt! Att jämföra pannlampor från olika tilverkare gällande ljusstyrka har tidigare varit mycket svårt för dig som konsument! Idag finns det en mängd olika pannlampor att välja på. Marknaden växer så att det knakar och det är med all rätt.


Har du en gång införskaffat dig en pannlampa förstår du vad praktiskt det är. I det test av åtta olika pannlampor som Testfakta gjort på uppdrag av oss, visar det sig att det är stora skillnader mellan olika modeller, både när det gäller lysförmåga, batteritid och hur de känns på huvudet under träningsrundan. De flesta pannlampor har flera ljuslägen så att du kan välja den ljusstyrka som passar bäst för stunden eller för att spara på batterierna. Med en pannlampa med fokus kan ljuskäglan ändras steglöst från ett kort och brett ljus, till ett långt och smalt ljus. Köpguide - pannlampor.


Test pannlampor 2016

Här presenterar vi en kort köpguide bland våra pannlampor. Vi har valt ut de mest efterfrågade kategorierna hos våra kunder – samt gjort ett urval för dig som kund som förhoppningsvis ska underlätta ditt beslut vid köp av lampa! Vi har även gjort ett omfattande test av ljusbilden hos våra populäraste.


Lätta, smidiga men mycket kraftfulla pannlampor försedda med smarta detaljer för löpturen i mörkret eller på friluftsäventyret ute i skogen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg