tisdag 7 februari 2017

Ekologiska mössor

Just nu är det stor utförsäljning - Prisgaranti hos Sportamore Outlet! Ekologiska mössor i massor av varianter med mönster och utan. Det finns tunna mössor och tjocka mössor i bomull eller ull. Summerville Mössa Baby Ekologisk Bomull Dubbel - Animal Sapphire, 0-mån.


Allt i naturmaterial och certifierat med GOTS.

Handla online eller besök vårt showroom i Karlskrona. GOTS-certifiera Helmönstrad Mössa. Med vattenbaserat krokodil-mönster. Från den svenska tillverkaren Maxomorra.


Storleksguide för Maxomorras kläder hittar du under Mer information. Skandinaviens ledande konceptbutik inom ekologiskt , miljövänligt, rättvist och veganskt mode. Hos oss hittar du kläder för alla årstider, i alla storlekar, från baby till vuxen.

Vårt motto är bra kvalitet till rimliga priser! VARMA MÖSSOR FÖR VINTER OCH KYLA! Här finner du Geggamojas vintermössor - Ullmössor och fodrade mössor med mjuk fleece som ger både värme och komfort. I sann Geggamoja-anda finns de fodrade mössorna i mängder av härliga ränder, mönster och färger. Det är såklart mycket viktigt att skydda huvudet oavsett årstid och ålder.


Kläder till dam, barn och herr med design från norr. Lemmel, Kläppi, Zarah Matti mm. Se hela utbudet av ekologiska kläder online! EKOLOGISKA PROFILKLÄDER. I denna kategori finner ni våra ekologiska profilkläder med tryck eller utan tryck, men även brodyr som profilering.


Vi har ett stort sortiment av ekologiska tröjor, så som sweatshirts, t-shirts och pikéer för den miljömedvetne. I vårt sortiment finner du ekologiska kläder för barn och vuxna skapade för den arktiska livsstilen. Vi har också barnböcker som berättar fantastiska historier om livet i våra arktiska miljöer, sagor om djur och natur och spännande äventyr. Vi har även ett litet sortiment av inredningsprodukter. Vill du handla våra produkter online?


Kvalitetsprodukter från Braintree samt Knowledge Cotton Apparel och Mini Rodini.

Ekologisk mössa med vikbar design i lättviktstextil som andas. Mössor från de främsta varumärkena. Avtagbar etikett för enkel profilering. Lätt andningsbart tyg. Uppvikbar design för optimal dekoration.


Material: 1 ekologisk bomull. Färger: Black, Olive Green. Stort sortiment av ekologiska mössor med tryck och brodyr. Profilera dig miljövänligt med en snygg mössa av ekologisk bomull.


LipFish färgglada ekologiska kläder med roliga djur är producerade på en fabrik som har det mest kända certifikatet för ekologisk produktion. Flerfärgad mössa i vackert mönster och med vågig kant i 1 ekologisk ull. Fyra färger: blå, rosa, grå och röd.


Finns kofta, kjol, handledsvärmare, sjal och vantar i samma mönster. Sträckes i vått tillstån plantorkas. För att behålla ullens goda egenskaper använd ett ulltvättmedel.


Välkommen till en värld full av ekologisk bomull. Vi designar, tillverkar och säljer ekologiska bomullskläder. Vårt fokus är att på ett miljömässigt sätt ta fram kläder med bra kvalité och känsla där både social och miljömässig hänsyn är prioritet.


Fint mönstrade tröjor, värmande mössor , söta bodies, gosiga filtar, drömmiga pyjamaser, sköna strumpor, härliga leggings och coola byxor erbjuder vi i ekologisk bomull. Det känns viktigt och bra att ha ett så stort sortiment av hållbara barnkläder. Men det finns än bara ekologisk bomull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg