onsdag 22 februari 2017

Bra raggningsrepliker för tjejer

De flesta raggningsrepliker är utvecklade av män, men vi ska förstås inte glömma kvinnorna. Denna kategori handlar om raggningsrepliker för tjejer. Några är identiska med män, medan andra är speciellt utformade för kvinnor.


Dessa bra raggningsrepliker fungerar bättre än andra kategorier vi har på hemsidan. Testa dem på dina vänner och se vad de tycker om dem. Då kan du använda dem så ofta du vill ha i staden.

Jag är säker på att du får tag på den person du gillar. En stor lista med raggningsrepliker för tjejer ! Läs, studera, och se till att använda dem! Tipsa gärna dina vänner om dessa också. Raggningsrepliker är något av en konstform, vissa komiska, andra absurda.


ELLE listar raggningsrepliker som aldrig borde yttrats. Modette – Sveriges ledande redaktionella sajt för unga kvinnor. Bäst på livsstil, kärlek, karriär, mode och skönhet.


Modettes motto är att alla unga kvinnor ska våga drömma och tro på sig själva.

Vi inspirerar dagligen med nyheter och trender inom mode, skönhet, karriär och sociala medier. Hos oss är alla tjejer välkomna! Används endast för att jag själv blir mer avslappnad o tycker det känns bättre att kolla läget än att bara säga ordet “hej” #128521; Tar ju några sekunder dessutom för tjejen att fatta att “han är faktiskt en trygg och skön person” hur säker och trygg utstrålning du än har så kmr hon den första sekunden vara skeptisk. Eftersom vi tjejer är portförbjudna hos grabbarna tänkte jag att vi kan ha vår egen tråd med raggningsrepliker :-D. Vi har samlat en rad roliga raggningsrepliker som verkligen får en att skratta.


Några av de är dåliga raggningsrepliker vilket gör det extra roligt trots att de kommer att förnärma de flesta tjejer som blir “utsatta” av dem. Slumpa fram en raggningsrepklik och börja ragga. Vill du ha bra chans att lyckas när du raggar?


Använd någon av dessa bra raggningsrepliker ! Vi kan nästintill garantera att du kommer ha väldigt bra möjligheter om du kör med dessa. Det är alltid en fördel att kunna bra raggningsrepliker , så se till att öva in några av dessa utantill! Att få en tjej eller kille intresserad på krogen är inte alltid så lätt. Här hittar du ett antal raggningsrepliker du kan använda dig utav.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy. För visst är det bra att ha någon replik att öppna med? Min dag har varit hemsk och det brukar alltid hjälpa om en söt tjej ler mot mig.


Vassego här samlas flört- och raggningsrepliker för kvinnor o tjejer.

Kan även användas av män o killar - i vissa fall med smärre modifieringar - samt ickebinära med flera. Bör levereras med glimten i ögat, i rätt sammanhang och vid rätt tillfälle, annars kan det bli creepy (bild ovan). Om du vill framstå som desperat vill säga.


De var jädrans fräcka. För att helt enkelt testa dina nya kunskaper bege dig till någon av de datingsidor som finns på nätet: Exempelvis Datingsidan för kristna och Dejtingsidan för äldre och söker seriösa sidor så kan vi rekommendera FRU.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg