tisdag 28 februari 2017

Att göra i hvar

Sök och boka hotell online. Lågpriser på hotell i Hvar. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online.


Sevärdheter i Hvar : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Hvar , Kroatien på TripAdvisor.

För den som gillar att segla eller aldrig har provat finns goda möjligheter att göra det just på Hvar. Vis och Brac ligger på lagom avstån och förstås den lite större staden Split på fastlandet. Hvar är fullt av sevärdheter och spännande möten, både med människor och en färgstark kultur. Här har vi samlat våra bästa tips på saker att se och göra i Hvar när du är där som turist - som en liten reseguide så att du inte går miste om något sevärt under din vistelse.


Top saker att göra Hvar - ön Hvar , upptäcker roliga aktiviteter Hvar - ön Hvar. Ha jättekul tid utforska sevärdheter, attraktioner, aktiviteter och höjdpunkter. I staden finns vita stenade venetianska renässansbyggnader fulla av dyrbara konstverk, och du kan pottare runt Hvars gallerier, boutiquer och kaféer eller stirra upp i munnen på de glansande superbåtarna som är förtöjda i hamnen.


Rundturer i Hvar , saker att göra i Hvar , aktiviteter och turistattraktioner i Hvar.

Bläddra och boka rekommenderade saker att göra och se i Hvar och populära. I vår lista med sevärdheter och aktiviteter finns något för alla. Hitta din favorit eller upptäck nya saker att göra på din resa till Kroatien! Stadsvandring i Dubrovnik Den gamla staden Dubrovnik är ett av Kroatien mest välkända sevärdheter och ett av de allra mest populära utflyktsmålen. Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Kroatien.


Samtidigt känns det kul att kanske åka till någon annan del av Kroatien då jag redan varit på Hvar ,. Vill du inte släppa sjökontakten, så är det skönt att hyra en båt för att utforska de närbelägna öarna och hitta din egen lilla badvik. En semester på någon av öarna Brac och Hvar bjuder på sol och härliga bad i kristallklart vatten. Läs riktiga recensioner - boka nu!


Vill du göra mer än att njuta av de fina stränderna finns det gott om saker att göra och sevärdheter att upptäcka på både Brac och Hvar. Vill man ta sig runt till de olika stränderna kan man göra det med lokala bussar, dock blir bussarna fulla väldigt fort så det gäller att vara ute i god tid för att haffa en sittplats. Nära staden Hvar Vid staden Hvar finner man en liten och lugn klapperstensstrand precis nedanför Franciskanerklostret. Till formen liknar Hvar en baguette, sju mil lång men ofta inte mer än fem kilometer bred. Stora delar är glest befolkade, med gröna kullar, olivlundar och lavendelfält.


Därför blir kontrasten desto större när man möter det färgstarka folklivet i Hvar stad. Hvar är en av Kroatiens populäraste resmål och varje år fylls ön av partyglada människor, soldyrkare och livsnjutare. På Hvar finns flera fina stränder, både lugna och mer fartfyllda med dagsfester och strandklubbar.

Hvar är otroligt vackert och har garanterat något som passar alla oavsett intresse och ålder. Mycket av shoppinglivet utgår helt naturligt från staden Hvar , till stor del beroende på att det är här som det mesta av turismen är koncentrerad. Men det finns – icke att förglömma – många små marknader och gårdsbutiker runt om på ön där man som turist kan göra riktiga fynd till vrakpriser. De nio bästa sakerna att se och göra i Split Split är något av det perfekta baslägret för den som vill resa runt bland öarna i den kroatiska skärgården, men staden har mycket att bjuda på i sig själv.


En alldeles egen version av dalmatisk kultur, till exempel, där traditionen sömlöst glider in med det nya hippa. Vissa påstår att det är den bästa stranden längs Makarska rivieran med en strandpromenad som följer den vackra stranden från början till slut. Väldoftande pinjeträd ger naturlig skugga längs stora dela av stranden och utsikten över havet bjuder på vackra vyer över den Kroatisk skärgården med ön Brac i norr och Hvar i söder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg