tisdag 7 februari 2017

Adapter asien

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris byggvaror.


Res inte utan adapter ! Med rätt reseadapter kan du använda dina elektriska apparater världen över.

Välj den modell som fungerar i de länder du ska besöka. I och med att en adapter är något som ska kopplas in i två olika kontakter är det viktigt att man beställer hem helt rätt modell. Den tjänar inte mycket till om den inte går att använda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.


Köp Starkström online på kjell. Du behöver ej köpa en adapter i Sverige du kan lugnt köpa en i Thailand mycket billigare och så får du ett litet minne därifrån, upplevelsen av att prata med vanligt folk som hjälper dej på plats också, är det ändå inte tjusningen med att resa att få egna erfarenheter. Den enklaste är den som bara passar i ett enda uttag.


Fördelen med dessa är att det inte finns något som kan gå sönder på dem och att du bara behöver en adapter om du ska till ett land på din resa.

Nackdelen att du kanske behöver ta med dig några olika adapters om du ska åka till olika ställen under samma resa. Det finns massor med olika sorters elkontakter runt om i världen. The voltage in Asia is higher than in the U. Read about power adapters , converters, and how to keep delicate devices safe on dangerous power grids. Asien eller Sydamerika?


Vart du än reser hittar du råd och tips kring backpacking i vårt reseforum och i våra researtiklar. Vilken adapter passar i USA? Men vilka spänningar och pluggtyper finns det i de olika länderna?


Adaptern passar mycket bra och sitter ganska hårt på USA-kontakten. Om du reser med elektronisk utrustning så som en laptop, hårtork, rakapparat, mobiltelefon etc. Obervera att nya polariserade kontakter inte passar i äldre uttag. Jordad adapter för att koppla in svensk utrustning i större delar av världen. Smarta in- och utfällbara kontakter som passar i bl.


USA, Australien, Englan Kina och större delar av Europa. Jag och min kompis tänkte lämna kylan och alla måsten nångång i början av februari och sticka till Kambodja i en månad men tänkte vara borta uppemot två månader allt som allt så det är ett ypperligt tillfälle att också besöka något annat land i. Ojordad adapter för att koppla in svensk ojordad utrustning i större delar av världen.

Jag och min sambo planerar nu att göra en resa till Bali i slutet av mars och tanken är att vara borta cirka en månad. Vi kommer att flyga från Köpenhamn med Qatar Airways. Efter research verkar det vara ett bra. Her er det ikke kun en fordel, men en nødvendighed at have en adapter , der kan bruges som omformer til dine danske stik.


Der findes nemlig ikke nogen international standar når det gælder strømkabler eller strømstik, som man kender det fra for eksempel USB-kabler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg