fredag 3 februari 2017

Bromma golf banguide

Bromma golf banguide

Upp till rabatt i Bromma. Missa inte chansen, boka nu! Bromma Golf är centralt belägen vid Bromma Flygplats, bara minuter från city. Här finns en utmanande åretrunt-öppen 9-hålsbana, lämplig för alla kategorier spelare, belägen bland lummiga kolonilotts-områden och vackra promenadvägar. I mobilen bjuder vi på digital banguide med GPS och digitalt scorekort.


Prova gärna vår app redan idag. Vår golfpolicy ger ökad tillgänglighet och bättre spelupplevelse. Dessa gäller såväl Dig som medlem som för våra gäster.


Golfbanorna i omgivningen Ulriksdals GK, Kungliga Drottningholms Golfklubb, Stockholms Golfklubb, Danderyds Golfklubb, Viksjö GK och Hässelby Golfklubb. Det finns inte tillräckligt många recensioner för att ge ett pålitligt betyg. Se golfrundor som spelats på golfbanan. Vi spelar hål scramble i lag om med kanonstart kl 12.


Bromma golf banguide

Sorbon, vid Brommaplan, för Lucia-fika och prisutdelning. Klubben bjuder naturligtvis på fikat! Banan är en skogsbana, några hål med parkkaraktär. En mycket omtyckt bana både av låg som medelhcp.


Banan rankades för något år sedan som Kronobergs läns bästa bana och 7:e bästa i Småland av golftidningen Golf Digest. Ladda gärna ner Caddee App, där finns alla svenska golfbanor representerade. Närmare 2av alla 18-hålsbanor är anslutna till Caddee och de bjuder sina medlemmar och besökare på gratis banguider, speltips, scorekort och gps-mått.


Besöker du banan på plats så bjuds du på en tryckt banguide. Hitta och få information om bromma golf bromma i Bromma och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. En 9-hålsbana som är öppen året runt, lämplig för alla kategorier spelare och belägen bland lummiga kolonilottsområden och vackra promenadvägar. GolfStar Bromma är centralt belägen vid Bromma Flygplats endast minuter från city.


Eaglekorten är namnet på vår charmiga och populära par 3-hålsbana. Månadstävlingen var fullbokad med spelare! Pris delades ut till årets vinnare av Order of Merit, vilket även i år blev Sten Lundqvist! Som god tvåa kom Ancha Sahlman.


De har bägge deltagit i samtliga månadstävlingar på Bromma och Bodaholm. På en fin tredjeplats hittar vi Öjvind Toverud. Arlandastad Golf är en komplett golfanläggning som erbjuder något för alla typer av golfare. Tillgänglighet, kvalitet och service är vårt motto. Swedish Golf Tour för damer kommer till Arninge i augusti!


Hålbeskrivning Bogeyguide Trivsamt öppningshål där den kortslående kan missa både till vänster och höger utan att vara ute ur matchen. Karta och kontaktuppgifter. Björklidens Golfklubb - Bromma.


Filmen som visas är en 3graders panorama film som visar en skön översikt över hela Burviks Golf Resort. Genom att klicka på hålnumren startas en fly-over film med en muntlig och visuell banguide som vi hoppas att du har nytta av. Klicka på hålnumret för att se en detaljerad översiktsbild över just den banan.


Nu anlitas Christian Lundin som banarktitekt. Våra 150-pinnar vid sidan om fairway markerar 1meter till. Mest golf för pengarna!


Välkommen till GolfStars anläggningar med st golfbanor i Sverige och Spanien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg