fredag 1 juli 2016

Concealer färger användning

Concealer färger användning

Hitta din (bästa) concealer för din hudtyp. Storsäljande mascara som levererar. Limited Edition kit - Stor favorit. Hos KICKS hittar du concealer från ledande varumärken, såväl i butik som på nätet.


Concealer färger användning

Bli medlem och få på ditt nästa köp. Alltid fri frakt vid köp över 5kr. Köp Concealer hos Svensk Hälsokost. Fri frakt, bra priser och snabb leverans!


När du letar concealer så ska du försöka hitta en som inte täpper till dina porer, ger en bra täckning och en färg som stämmer överens med din hudfärg. Bara för att den täcker och döljer ska den inte täppa till och förvärra eventuella orenheter. Dessa används för partier som behöver lite extra täckning. Concealer Mint Concealer Mint är en mintgrön concealer som används för att täcka röda märken eller områden i ansiktet.


Fungerar mycket bra för att täcka t. Radiant Creamy Concealer , används av både professionella makeup-artister och amatörer för den lyxiga texturen och strålande finishen som ger total perfektion för alla hudtoner. Berikad med fukt, flera hudvårdande fördelar och ljusdiffuserande teknik skapar den mjukare och jämnare hudtoner genom att omedelbart dölja ojämnheter och reducera fina linjer och tecken på trötthet. Om du är blå under ögonen så är det bäst att använda en laxfärgad concealer som kommer neutralisera det blå. Om du istället är lila under ögonen så kan du använda en gultonad concealer.


ANSIKTET - Den vanligaste färgen du vill neutralisera i ansiktet är rött och då använder du en gultonad concealer. Instant Anti-Age The Eraser Eye concealer är fantastisk för att täcka mörka ringar under ögonen. För optimal täckning och en strålande fräsch look. Den vanliga concealern är ofta lättare i konsistensen och har en färg som är mer lik din hudton och foundation, medan den korrigerande (correctorn) är persikofärgad för att neutralisera blått och mörklila.


Längst ner i artikeln hittar du tips för hur du använder concealer rätt för att dölja rödhet eller ljusa upp under ögonen. OFRAś Magic Roulette Concealer ger utmärkt täckning till alla delar av ansiktet och kroppen utan att irritera huden. Särskilt lämpad för användning under ögonen för att täcka mörka ringar, för att kamouflera röda fläckar, pigmentering, akne eller födelsemärken.


Vill du fuska fram lite färg i ansiktet kan du använda ett puder i en aningen mörkare nyans än det du vanligtvis har. Applicera det då där solens strålar skulle träffa ditt ansikte, det vill säga, kindben, näsa och haka. Fastare concealer passar om du ska täcka blemmor, rodnader och ärr. Fast concealer , som generellt är lite torrare i konsistensen, kan appliceras innan foundation.


Concealer färger användning

Använd fingret, en pensel eller svampapplikator. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


Beige – Använder du som en vanlig concealer där du vill ha ett extra täckande resultat. Kan också blandas med de andra färgerna för att komma så nära den önskade tonen som möjligt! Vit – Den här kan användas som highlighter på t. Färgerna neutraliserar såklart vice versa! Foundation och concealer i ett som ger ett naturligt, mer än perfekt utseende som håller hela dagen. Fuktgivande makeup som täcker allt utan att täppa till porerna.


Huden kan andas och känns behaglig. Gör så här: Börja med att applicera färg 2-för att korrigera oönskade färgskiftningar. Färg kan antingen användas ensam som en vanlig concealer eller för att ljusa upp huden, eller ovanpå någon av de andra färgerna för extra täckande resultat. Applicera concealern med en pensel (som du tvättar regelbundet), eller med rena.


Eftersom finnen som du vill täcka är rö så tänk bort den röda färgen från dessa tre. Då har du gul och blå kvar. Om du blandar dessa två färger , vad får du för färg då? Svaret är alltså, att om du vill täcka rött ska du lägga grönt ovanpå för då blir det brunt. Color corrector - Vilken färg på concealer ? Att det finns olika nyanser på concealer med olika syften är något vi svenskar relativt nyligen har fått upp ögonen för, och därför är det ofta en förvirring kring vilken concealerfärg som täcker vad.


Applicera efter foundation med IDUN MINERALS Concealer Brush för bästa resultat. För ett mer täckande resultat blanda concealer med foundation. Concealern fungerar perfekt som bas innan du applicerar ögonskugga. Du kan även använda concealer för att få en ljusare foundation, vilket är praktiskt när årstiderna växlar och ljuset. Användning : Som foundation: Applicera Cover Up i punkter över hela ansiktet och tona ut med Face Buffer Brush.


Som concealer : Applicera på de delar av ansiktet som behöver extra täckning och tona in i huden med IsaDora Concealer Brush.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg