måndag 18 juli 2016

Logistik och transport 2016

Besökarna kunde uppdatera sig på de senaste logistik - och transportlösningarna som kan förbättra lönsamheten i deras verksamhet. Logistik och transport kräver säkra vägar. Visitors had the chance to learn about the latest logistics and transport solutions to improve their profitability. Här träffas varuägare, leverantörer, beslutsfattare, myndigheter och högskolor inom logistiksektorn för kunskapsutbyte och affärer.


Förpackningen har en given roll i lager- och logistikchefers dagliga arbete. Vilken fullträff det blev!

Vi vill ständigt utvecklas och förbättras och för att göra så bra mässor som möjligt för dig som besökare. Samarbetet grundar sig främst i att skapa en gemensam kunskapsplattform för att kunna utveckla och bidra till innehållet och synligheten av varandras mötesplatser. Inom Transport finns olika kollektivavtal. Om din arbetsgivare har avtal kan du logga in på här på webbplatsen för att läsa det.


Kollektivavtalet är din garanti för rätt lön och bra anställningsvillkor. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers. Catharina är numera egenföretagare och agerar rådgivare och konsult inom områdena infrastruktur, logistik , kollektivtrafik och transporter. Hon är bland annat styrelseordförande i Railcare och Drive Sweden.


Branschen står inför utmaningar inom kompetens, lagerhållning och effektivare leveranslösningar.

Inrikes har pratat med två logistikexperter för att ta reda på mer om framtidens trender. Hållbara transport - och logistiklösningar. Era transporter och logistik säkerställs genom vårt certifierade kvalitets- och miljöledningssystem. Genom mål för bla drivmedelsförbrukning, reparationer och däckanvändning följer vi löpande upp förbättringar av verksamheten.


Alla uppdrag sköts enligt gällande lagar och bestämmelser. Transportnytt Ledande inom logistik , materialhantering, transport och logistik , Bevakar logistikkedjan, lagring, vägning, märkning, förpackning, manuell. Vi på ASSA ABLOY Entrance Systems välkomnar dig till ett inspirerande seminarium och After Work på torsdag november i Stockholm kl -med efterföljande mingel. Kungliga Tekniska högskolan.


Vår uppgift är att se till så inga leveranser blir försenade eller står still. Med mer än grundläggande kunskaper för ”Just In-Time” vet vi att varje transport är lika värdefull. Arbetsuppgifter Som transport - och logistikadministratör ingår det i din roll att ha kontakt med så väl andra avdelningar inom företaget som transportföretag, kunder och olika terminaler. Gillar du att styra upp och planera?


Som logistik - och transportledare leder du och skapar hållbara flöden för varor och transporter som är effektiva, ekonomiska och miljövänliga. Man kan arbeta både lokalt, regionalt och internationellt. Många företag söker just denna kompetens och du har stor chans att få jobb. Vi ser hur behovet och kraven ökar både för våra kunder och våra kunders kunder.


Tekniken kommer ursprungligen från den digitala valutan Bitcoin och gör det i princip omöjligt att fuska med information. Målet är att ta fram en enkel app, där slutkonsumenten kan gå in och följa transporten steg för steg bakåt i kedjan, med information som typ av fordon, motorklass, förare och certifikat.

Du ska även kunna överblicka flera saker samtidigt och organisera transporter på ett effektivt sätt. Stresstålig: Du bör klara av att hantera ett högt arbetstempo och att kunna lösa problem med transporter allteftersom de uppstår. Du kan till exempel vara beslutsfattare på ett varuägande bolag, importör eller exportör av varor. Eller så är du grossist, detaljist, e-handlare eller någonting däremellan.


Om du visar intresse och är trygg i vad du har fått med dig från utbildningen så finns det inga hinder i karriären. Jag känner att jag kan gå hur långt som helst inom transport och logistik , och det är också mitt mål. Jag vet inte var jag kommer hamna, men jag utvecklas ständigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg