fredag 8 juli 2016

Enkla muffins

Jag har också bakat godare muffins än dessa. Om man är nybörjare så tycer jag att desa muffins är en altenativ som nybörjare tycker jag. Eftersom att det är ganska lätta att baka. Enkla recept på muffins - perfekta recept för dig som vill baka enkla muffins eller kanske om barnen ska få testa att baka? Muffins smakar precis lika gott en fredagskväll som till studentkalaset!


Muffins kan du enkelt variera med smak och form, här har du vårt enkla grundrecept.

Muffins är perfekt när barnen tröttnat på att baka chokladbollar. Snabba att baka och enkla att smaksätta på en mängd olika sätt. Här är ett perfekt recept för fluffiga och ljuvligt goda muffins.


En portion räknas som en sats muffins. Här hittar du stora muffins med blåbär och chokla mindre cupcakes med glasyr och nyttiga varianter utan mjölk och ägg. De är enkla att göra, supersaftiga och perfekt att bjuda på till fikat! Ingredienserna har man oftast hemma vilket gör att man när som helst kan slänga ihop en sats.


Baka våra goda recept på chokladmuffins, muffins med vanilj och citronmuffins, men prova gärna även något nytt!

Fyll smeten med ditt favoritgodis! Snabb muffins - Härliga recept för alla smaker och önskemål. Unna dig och någon du bryr dig om något extra gott i veckan! Storlek och gräddningstid är det enda som skiljer. Smaken är alltid lika god!


Det är enkelt att baka och går snabbt. Oftast ingår bakpulver. Tänk på att alltid baka med smör för bästa resultat. Här finns många goda och enkla recept på muffins , sockerkakor, rulltårtor och andra mjuka kakor med bilder. Smält smöret och låt svalna.


Vispa ägg och socker pösigt (enklast med maskin). Blanda ner mjölken i äggsmeten tillsammans med det. Gör nästan alltid dessa muffins , när gäster kommer hit frågar de alltid om dem! Mitt tips är att ta en extra tesked vaniljsocker och sen bara göra 12st muffins av hela smeten (dvs. en muffinsbleck).


Kör cirka 8-minuter i ugnen, plocka sedan upp dem och låt de svalna med handduk på galler. Går inte misslyckas och gästerna jättenöjda! Enkla och snabba muffins med banan, perfekt att slänga ihop när man blir lite extra fikasugen.


Spana in vårt bästa recept på saftiga och goda bananmuffins.

Enkla muffins 2½ dl vetemjöl 1½ tsk bakpulver 1½ dl strösocker nypa salt nypa vaniljpulver ev. Ställ 8-muffinsformar i en muffinsplåt. De kan smaksättas med till vaniljsocker, citron eller kakao och många lägger även i frukt eller chokladbitar. Muffinssmeten fördelas i formar och gräddas i ugn.


Extra bra blir det med särskild muffinsform. Recept på Chokladmuffins. Blåbärsmuffins – lättbakade och proppade med blåbär passar bra till fikastunden.


Gör gärna många muffins och frys in - det blir en garanterad succé att ta fram när gästerna kommer på en snabbfika hemma. Cupcakes can du också frysa, men garnera då med frosting när du tinat dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg