torsdag 28 juli 2016

Sk mat och människor stjärna

Adventure Menu säger STOPP till kemiska tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen. Färdigt att äta direkt ur förpackningen med en hållbarhet på år. Här kan du köpa friluftsmat.


Muggar, stekpannor, bestick m. Skotork, strumpor, mössor med mer.

Ett besök hos oss ska kännas enkelt, glatt och personligt. Här serveras mat och dryck med avstamp i den svenska mat och smaktraditionen. Menyn är baserad på ett femtontal rätter där vi har satt ihop tre olika smakmenyer med passande paket av drycker.


Rätter och menyer med råvaror från säsong och vårt svenska matarv. Funderar du på något kan du fråga kockarna direkt, det finns inga väggar kring köket. Köp presentkort som gäller på samtliga av Götaplatsgruppens restauranger, TOSO, Mr. Göteborg, Sverige på TripAdvisor.


Därför har vi valt att arbeta med vinbönder som brinner för sitt yrke och levererar kvalitet, många gånger arbetar de även ekologiskt och värnar om marken de lever av.

Tag: sk mat och människor. Sverige har en fantastisk restaurangscen och vi har restauranger som har minst en stjärna i den mytomspunna Michelinguiden. Restaurangen öppnades i april förra året, men har redan etablerat sig väl i den göteborgska krogmiljön. Du kan finna restauranger baserat på dina valda kriterier, läsa omdöme och boka bord. A visit with us should feel easy, pleasantly and personal.


We serve food and drinks with a starting point in the Swedish food and taste tradition. The menu is based on about dishes which we have also put together in three different taste menus with suitable packages of beverages. Varför kan inte vinflaskan stå på bordet? Vilken är kockens roll i samspelet med gästen?


Vad symboliserar den vita duken och hur bör gästen tilltalas idag? Det har varit mycket förberedelser och vi har alla engagerat oss i alla delar om än från hemmaplan. Både Ola och Henric är extremt ambitösa och duktiga vad gäller hantverket, dessutom är de goda lagspelare. Restaurangen ägs och drivs av krögaren Stefan Karlsson och hans kompanjoner i Götaplatsgruppen Restaurang. Köket är svenskt, menyn säsongsbaserad och bygger på råvaror från närområdet.


Här finns såväl à la carte som smakmenyer på fyra till åtta rätter, vi bestämmer oss för en fyrarätters för 5kronor. Vägen dit är dock inte lång.

Allra bäst: Helhetsintrycket. Maten , lokalen och människorna. Buy gift cards that apply to all of Götaplatsgruppens restaurants, TOSO, Mr. Vi njöt i fulla drag av fantastisk mat och dryck,.


Vi på SK Mat och Människor söker härliga personer att komplettera serviceteamet me det gäller heltidstjänst samt extrajobb från Januari månad. Vi söker dig som är positiv, serviceminde och som har ett stort intresse för mat och dryck. Vik till vänster uppe vid Götaplatsen och ta en promenad på ett par minuter så är du framme hos SK mat och vänner, en krog som på kort tid räknas till toppen av stadens restauranger.


Den välkända kocken Stefan Karlsson vet hur man skapar nya innovativa smaker och måltidsupplevelser. De sju är: Bhoga, Koka, SK Mat och Människor , Sjömagasinet, Thörnströms Kök, och nu då även Upper House. Inte helt otippat kanske, vadslagningen innan stod i 1. Sverige är det bara Fäviken i Åre som sticker ut utanför Stockholm bland de tvåstjärniga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg