måndag 25 juli 2016

Ist förskola trelleborg

Välkommen till Trelleborgs kommuns webblösning för förskola , grundskola och fritidshem! Här kan du ansöka till skola, förskola , pedagogisk omsorg och fritidshem. För att påbörja en ansökan väljer du flik för den verksamhet som du är intresserad av. För att kunna göra en ansökan måste du ha svenskt personnummer eller samordningsnummer.


Ist förskola trelleborg

IST förskola och fritidshem För er med äldre skolbarn kommer Dexter att finnas kvar ytterligare en tid vad gäller frånvarohantering och det är samma inloggningsuppgifter som tidigare. Här finns också funktioner som gör det lättare för vårdnadshavare och administratörer att kommunicera med varandra på ett effektivt och säkert sätt. Ansökan om plats på förskola görs via IST förskola. Eftersom du redan har en förskoleplats i Trelleborgs kommun har du inget garanterat datum när du ska erbjudas en ny plats, utan här tillämpas istället kösystem. Väntetiden kan bli olika lång beroende på tillgången av lediga platser på de önskade förskolorna.


De kommunala förskolorna har Trelleborgs kommun som huvudman och de fristående förskolorna har annan huvudman än. I Trelleborg finns ett stort urval av förskolor. Gertrudsgårdens förskola är belägen i centrala Trelleborg. På förskolan har vi ett temainriktat arbetssätt.


Vi använder oss utav Unikum för att dokumentera barnens lärande på förskolan. Läge, närmiljö och lokal. Granlunda förskola ligger i centrala Trelleborg och består av sex avdelningar, med barn i åldern. Förskolan är certifierad för grön flagg. Uddens förskola ligger på Stavstensudde i den västra delen av Trelleborg.


Avdelningarna är uppdelade på äldre och yngre barn. Vi har cirka barn inskrivna. IST Support Vi som arbetar med support är kunniga inom både verksamhet och teknik. Vi strävar efter personliga kontakter för att du som användare ska få en så.


Ist förskola trelleborg

Hitta och få information om daghem i Trelleborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. IST - förskola , Dexter och Skolportalen Här har vi samlat skolans och barnomsorgens e-tjänster. På sidan E -tjänster och blanketter hittar du Värnamo kommuns samtliga e-tjänster och blanketter. Rotslingan i Änghög, Trelleborg. Vårt tjänsteerbjudande omfattar allt från skräddarsydda användarutbildningar och verksamhetsnära konsulttjänster, till kvalificerat tekniskt stöd och projektledning.


IST SchemaIST Schema stödjer allt ifrån den lilla skolans behov av enkelhet och flexibilitet till den stora skolans komplexitet. För den mindre skolan finns den. På IST loggar du som förälder enkelt in med hjälp utav BankI för att lägga in ditt barns tider samt övriga uppgifter.


Efter tidigare användning utav tjänsten Dexter ber vi er lägga in nya schematider som gäller för barnets vistelsetid på förskolan. Information som rör förskolan lämnas som tidigare, direkt till personalen. Ex: mormor hämtar på tisdag vecka 38.


Om ni stöter på problem vid schemaläggning, inloggning eller andra funktioner som rör Dex ter för förskola och fritids så kontakta: Administratör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg