tisdag 26 juli 2016

Kirsch cskena

Kirsch cskena

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra! Köp dina favoriter hos Kirsch idag.


Kirsch cskena

Kirsch gardinstänger och textilier köper du från Textilgallerian. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Kirsch C-skena är en av våra mest traditionella skenor, som funnits med oss riktigt länge. En C-skena är både stabil och prisvär klicka och läs mer här. C-skenan är en klassiker, för lätta till medeltunga gardinuppsättningar, med sina många tillbehör.


För att få en komplett skena behöver du förutom just. Glid med ögla i strip till C-skena. Passar samtliga C-skenor och är enkel att trä i skenans spår, tack vare att gliden är fästa på en strip. Lätt att installera med bra glid.


Kirsch glid till C-skena passar till samtliga C-skenor. De är lätta att trä i skenans spår eftersom de sitter fast på en strip. Kirsch returböj 90gr används tillsammans med C-skena om du vill att den ska gå runt ett hörn eller avsluta skenan mot en vägg. Används tillsammans med passande vinkel för att montera C-skenan på vägg.


Kirsch skarvdel för C-skena använder du för att öka maxlängden på din skena, genom att skarva ihop två eller flera C-skenor till önskad bredd. Tänk på att hjälpa upp skenan vid skarven med extra h. Trä gliden i spåret och dra därefter av stripen så blir de lösa och kan glida fri. Observera: endast skena. Lagervaror skickas inom timmar.


Fri frakt över 5kr. Skarvdel till C-skena från Kirsch. Vackra gardinstänger från Kirsch. Välkommen till Textilgallerian! Sidfäste för C-skena från Kirsch.


Kirsch c skena Här hittar du en enkel och snabb prisjämförelse. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. Kirsch är ett känt varumärke för en mängd olika produkter för gardinupphängning).


Kirsch återförsäljare gardinstänger, gardiner och tillbehör. Skenornas färg är vit. G-skenan är den enda reglerbara skenan i Kirsch sortiment och en sann trotjänare i många svenska hem.


Anledningen till att skenan står sig än idag, tror vi beror på dess flexibilitet i hand med enkelheten. Välj om du ska ha dubbelt hängande gardiner eller enkla, därefter reglerar du bredden genom att dra isär eller föra ihop skenorna. Enkel gardinstång som är justerbar i längdled och levereras med två gardinstångsfästen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg