onsdag 27 juli 2016

La takvård gävle

Taktvätt – det mest kostnadseffektiva sättet att behandla ditt tak mot mossa, alger och lav. Ta kontakt med oss för att boka in ett hembesök för att få en. Tjänsten vi erbjuder är prisvärd och garanterat pålitlig takvård för längre livslängd.


Nu är vi i stort sett rikstäckande, och finns i nästan varenda hörn i landet. Vi håller ditt tak fritt från påväxt och därmed förlänger vi livslängden och skjuter ett kostsamt takbyte långt in i framtiden.

Det mest kostnadseffektiva sättet att behandla ditt tak mot mossa, alger och lav. Gävle st ( Gävle , Hudiksvall) Östersund st. Tidigare erfarenhet är inte nödvändig då vi alltid utbildar internt. Vilja, motivation samt körkort är vad som krävs.


Du kan alltid söka jobba hos LA. Om du vill jobba på taket eller sälja. Dela gärna information vidare. Kunderna är både större kunder som fastighetsbolag, och privatpersoner.

Det viktigaste är att du är pålitlig, flexibel, ansvarsfull och ordentlig. Takvårdare till LA Takvård i Gävle ! Vi söker nu en säljare till vår verksamhet i Gävle med omnejd. Alger, mossa och lav som växer på ditt tak gör förr eller senare så att vatten orsakar fuktskador.


Du sätter kundens behov i fokus och är lösningsorienterad. Verksamhetsbeskrivningen för. Tjänst Och Försäljning i Skaraborg AB:Bolaget ska bedriva försäljning av tjänster och produkter inom takvård. Bolaget ska även bedriva försäljning av rengöringsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.


Vi söker därför fler entreprenörer som vill bli franchisetagare. Med arbetsplatsförlagd utbildning har du extra goda chanser till anställning. Snart är våren här och våra takvårdare börjar jobba igen. Vi behöver bli flera nu. Vi söker säljare i: Dalarna st (Falun, Rättvik, Avesta, Ludvika).


Det här är inte New York eller Londons West En som man skulle kunna tro. Det är Gävle och Stora Gasklockans scen som under några helger i januari och februari förvandlas till en färgsprakande nattklubb med fjäderboa och högklackat i ” La Cage aux Folles”, en äkta Broadwaymusikal! Nu har vi på RenaTak målat mer än 300.

Vi underhåller ditt tak, och förlänger livslängden med upp till år! Minisen AB:Bolaget ska bedriva rengöring av hustak. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 4TKR. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Idag har vårtecken synts i Södra Stockholm takvård har utförts.


Vi växer och söker flera kollegor främst säljare och utförare. Sedan tar vi alltid emot spontan ansökningar från hela landet och även Norge. Genom taktvättning, BioKemisk Mossborttagning. Dom sopar bort det värsta mossan och behandlar sedan med Bensaltensid. Har du mycket mossa kommer den dö men ligga kvar.


Kolla efter någon firma som högtryckstvättar och behandlar istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg