tisdag 19 juli 2016

Hejdå brev till kunder

Välkommen till min uttrycksplats, mitt digitala palats! Här skriver jag om det jag känner för, när jag känner för det. Mitt motto är att göra varje dag färggrann och mina passioner är bl.


Ett enkelt kort med en julhälsning är allt som behövs för att dina kunder ska veta att du värdesätter dem – och ser fram emot vidare affärer. Det kan vara något så enkelt som att skickat presentkort till dina bästa kunder i slutet av året. Men, när du skickar ut mail till kunder eller skriver nyhetsbrev så är det första, men också det viktigaste steget, att få dina mottagare intresserade! Det gör du främst med en bra rubrik som sedan följs av engagerande innehåll, och det kommer du kommer få hjälp med idag.


Detta gällde brevet till kollegorna. Till leverantörer och kunder bör du tänka på att brevet inte får kunna tolkas som att du stjäl kunder från tidigare arbetsgivare. Om du är osäker, kolla med din chef. Bränn inga broar helt enkelt. Då får man ta ett steg tillbaka och låta arbetsgivaren reflektera över det hela, och vara välvilligt inställd till konsekvenserna.


När du säger upp dig kan du kanske få lämna över viktiga projekt och kunder till kollegor eller acceptera att du inte blir involverad i arbetet på samma sätt under uppsägningstiden. Nu, när det börjar bli dags för mig att säga mitt hejdå , är det också hög till att göra ett inlägg om alla andra. Det här blir mitt sista personliga inlägg. Under de tre år som jag arbetat med 1har jag jobbat med över personer, alla med någon form av roll och något form av ansvar i organisationen. Nu till de goda nyheterna för alla förvirrade brevskrivare: Det finns ramar att gå efter!


Så för dig som brukar lägga lika mycket tid på att välja hälsningsfraser som att skriva själva brevet kommer här en liten lathund att snegla på när det krisar. Vill du skriva tydligare brev ? Jag språkgranskar, skriver och omarbetar svenska texter åt företag, myndigheter och andra organisationer. Råkat på dig någon gång ibland.


Hejdå brev till kunder

Alltid lika trevlig och serviceminded! Klockrent kundmeddelande, lycka till med det nya livet! Det klassiska Vänliga hälsningar eller Med vänlig hälsning borde ju vara ett säkert kort. Men medan det funkar i vissa branscher, blir du på andra. Så avslutar jag alltid mina brev till kunder.


Skriva ett formellt brev. Så här börjar man brev på engelska : Yo, zup biatch? Fyll gärna på med mera hej och hej då fraser om ni kommer på! Här nedan kan du hitta de rätta formuleringarna för hej och hejdå på engelska.


Hejdå brev till kunder

Ladda ner hundratals uppsatser av typen Engelska Brev för inspiration. Med eBREV förbättrar du dina arbetsflöden och får mer tid över till din verksamhet. BREV är också flexibel eftersom du kan välja att skicka ett brev med exakt samma information till många mottagare, eller skräddarsy innehållet till olika personer.


Alla våra utskick skrivs ut på miljöanpassade papper och kuvert. Att göra uppföljning med dina kunder via e-post kommer att imponera på dem samtidigt som du ändrar dina rutiner för uppföljning och kundservice på ett enkelt sätt. Därför har vi skapat de här fyra e-postmallarna som du kan skicka till dina kunder , anpassade för olika faser under ”kundserviceresan”. Hur man skriver ett brev till en missnöjd kund Oavsett hur bra du brukar bilen, kan det fortfarande bryta om du oväntat.


Hejdå brev till kunder

Samma sak gäller med kundservice. De är sju till antalet. Natalie är år, Niklas år, Kristofer år. Gabriella år, Lovisa år och tvillingtjejerna Agnes och Signe år. Förutom att jobba pysslar jag en del med inredning, jag gillar bloggar och att blogga.


Startade min blogg med anledning att min äldsta dotter flyttade till Cypern för att bli fotbollsproffs. Genom satsning på hjältereklam, inkomstförsäkringar och löften om allt från rådgivning till juridisk hjälp har Unionen visat att man kan tränga igenom bruset och bli det självklara valet för de stressade tjänstemännen. Nu återstår att se om förbundet lika framgångsrikt klarar av att ta hand om de medlemmar man värvat. Tills vid 15-tiden när jag bjöd på fika (nåja, det var Isatou, som hade bakat och inte jag själv) till hela arbetsplatsen. Där träffade jag flera av de kollegor som jag arbetat med nästan dagligen i flera år.


Här är en av mina dikter som också finns tryckt på kort och den får gärna citeras om mitt namn finns med som författare. Dikten är egentligen tänkt till någon som slutar på ett jobb, till exempel, men den kan ju även användas när man själv är den som lämnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg