måndag 11 juli 2016

Dinosauriernas tid dvd

Se vilka kampanjer vi kör just nu! Ge bort ett presentkort. Här finns något som passar alla. Förmånliga rabattkoder. Se aktuella rabattkoder här. Spara pengar när du handlar. Största utbud av DVD-filmer. Köp före - så skickar vi samma dag. C DVD och Blu Ray-skivor.


Dinosauriernas tid dvd

DINOSAURIERNAS TID är den första naturhistoriska dokumentären om dinosaurier. Serien har återskapat tidsepoken då dessa förhistoriska jättar regerade vår planet och får dig att tro att du faktiskt bevittnar dem, livs levande, i sina rätta element. Djupt rotat i vetenskapen, bär denna film med sig publiken tillbaka i tiden för att uppleva dessa fantastiska bestar, dessa förhistoriska jättar! För 1år sedan hittades en liten viktig bit av en dinosaurie. Dinosauriernas Tid DVD -filmer - visar omdömen från användare.


Den biten av en förstenad tand satte igång vetenskapens stora jakt på de underliga bjässarna och så småningom skulle de få ett namn. Men det blev inte den upphittade tandens ägare som fick äran att ge dem namnet. Enligt Guinness rekordbok är serien den per minut dyraste dokumentärserien som producerats. Kenneth Branagh var berättarröst när serien visades på BBC. På senare tid har man hittat dinosaurier med bevarade fjädrar bland såväl dromeosauriderna som andra coelurosaurier.


Dessa fynd ansågs tidigare vara det dittills starkaste beviset på att fåglarna är ättlingar till dinosaurierna. De senaste fynden av befjädrade dinosaurier visar att några äkta dinosaurier trots allt kanske kunde flyga. Ellie Harrison förälskade sig i dessa varelser och gör här en resa i tiden för att verkligen bejaka sin kärlek.


Hon undersöker alla spår hon hittar och förvandlar London till ett Jurassic Park. Vi beger oss ungefär miljoner år tillbaka i tiden. Det var varmt, ungefär som vid medelhavet men fuktigt och med en frodig grönska. Forskare skyllde utdöendet på råttor som åt upp dinosauriernas ägg, virusattacker, klimatförändringar, vulkanutbrott, besök av utomjordingar.


Dinosauriernas tid dvd

Naturligtvis måste vi ha med några recensioner ur filmsortimentet. Det flesta i denna kategorin hör paleontologin till och inte minst om dinosaurier och andra av de stora bestar som vandrat på vår jord. Några är ur perspektivet ”vad om jag kunde fara dit” och hur det skulle se ut. Säkert många som har lekt med den tanken. Under krita dök det upp många nya växtsorter som man kan se ännu idag, bl a barrträd och blommor.


Ur några mindre dinosaurier hade de första fåglarna utvecklats. Krita var dinosaureiernas sista tidsålder. I slutet av denna period inträffade en stor katastrof som gjorde att dinosaurierna försvann. Vill Du se mer, klicka på bilderna.


Amazing Stories with Little Cars Mcqueen, Mack Truck, Dinoco King, Cars Toys Compilation K-I-D-S Learning Videos 4watching.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg