måndag 4 juli 2016

Kinamat helsingborg

Vi förhandlar så att du slipper. Hitta din favorit på vår à la carte meny. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Vi serverar lunchbuffè, a la carté och take away.

Vi har de största asiatiska köken och erbjuder en imponerande buffé och à la carte meny. Måndag Stängt Tisdag - Torsdag 11. En thailändsk måltid innehåller minst två huvudrätter som serveras med ris eller nudlar, oftast tillsammans med en soppa. Starka kryddiga smaker blandas med.


Namjai betyder må bra på thailändska. Det är just det vi vill att du ska göra när du besöker vår Thairestaurang. Njut av omsorgsfullt tillagad genuin.

Kyckling i massamen curry, kokosmjölk,potatis,lök och jordnötter. Biff med chili, vitlök och salladslök. Fläsk med stekt ris och grönsaker. Onlinepizza och Hungrig är nu foodora! Här finns stark tradition kring mat och dryck, fantastiska råvaror och närproducerade produkter att njuta av.


Hela familjens favorit restaurang. Besök inlägget om du vill veta mer. Por Pie Paak stycken små friterade vårrullar med fyllning av grönsaker,serveras med söt chilisås. Totalt 4restauranger, faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder.


Helsingborg är matstaden att räkna med. Se vår kvällsmeny här! Fler än restauranger. Rektorn tog med oss för lunch på Mommees och. Yazhou – är en spännande matupplevelse för dig som är nyfiken på en asiatisk bufférestaurang med spännande smaker från det riktiga Thailan VietNam, Kina.


Välkommen Färskhet och öppenhet är vårt motto!

Alla har vi olika smakpreferenser, men en sak som vi är mycket måna om är att våra gäster ska få uppleva de. Vi började med att fokusera på kinamat men under åren har vi börjat inleda olika maträtter som thailändska rätter samt de traditionella kinesiska rätter som “Peking Anka”, “Dim Sum”, “Dumplings” samt sushi och mer där till, välkommen in på en matbit! Hitta och få information om kinesiska restauranger i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.


Vi hjälper dig att hitta den bästa restaurangen för alla tillfällen, vare sig du planerar en romantisk middag, letar efter en härlig restaurang med uteservering eller bara vill njuta av en brunch! Den första idén var att lindra abstinensen hos olika yrkesgrupper som inte kunde röka under arbetstid. Vi erbjuder vällagade thailändska rätter i en trivsam miljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg