onsdag 6 juli 2016

Armband med gravyr

Alltid lägsta prisgaranti. Expressleverans på arbetsdag! Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


Vi erbjuder billiga armband med allt från stilrena och klassiska armband i läder till armband smyckade med cubic zirkoner, barnarmband och armband med berocker.

Samtliga armband levereras med expressleverans på arbetsdag. Vi kan erbjuda dig personliga armband med gravyr i olika material, just nu har vi fina armband i 3stål, äkta 9sterling silver samt en fin armring i koppar. Du kan använda många olika teckensnitt till ditt armband med gravyr. Våra personliga armband kan graveras med olika skrivstil, klassiska teckensnitt eller extra tydliga teckensnitt. Våra armband med gravyr kan med fördel bäras av både killar och tjejer oavsett ålder.


Det går även bra att matcha flera av modellerna i sortimentet. För dig som gillar smycken som har mer karaktär och som känns unika är detta sortimentet verkligen något för dig. Fick detta halsnband i bröllopspresent av min man, med vårt barns namn på.

Blev så nöjd att jag troligtvis kommer att beställa ett armband min man, då han tyckte om ideen med ett smycke med sitt barns namn på. Jag hamrar in varje namn för han bokstav för bokstav, på mina namnarmband. Jag använder mig av min morfars gamla hammare. Varenda armband med gravyr är tillverkat för hand i äkta silver och håller en hög kvalitet. Nedan hittar du både infinityarmband och coinsarmband.


Låt nu utan kostnad gravera smycken från THOMAS SABO! Ge bort ett unikt och personligt smycke! Här hittar du namnsmycken till både kille och tjej, gravyrsmycken, halsband med namn, armband med egen text, läderarmban silverarmban silverhalsban manschettknappar och många fler graverade smycken. Armband Verona Nero med gravyr. Vackra armband är alltid vackra armband och pryder din handled på ett utsökt sätt.


Det som dock gör det lite mer speciellt är när ditt armband inte bara är vackert utan också personligt. Livechat dagtid Endast 59kr fraktkostnad Många kända varumärken. Pansararmband med platta Guldpläterat Stål från By Billgren är ett snyggt armband av pansarmodell. Du bestämmer namn för gravyr och typsnitt.


Detta smycke är riktigt snyggt i kombination med fler armband från By Billgren. Med sin fina och lätta kedja kramar smycket försiktigt om handleden och blir en utsökt detalj till alla typer av kläder och blir en vacker följeslagare i vardagen.

Vi kände direkt när vi hittade Molly Brown London och detta är något unikt! Vi hade nästan gett upp hoppet om att hitta smycken till dop och små guldklimpar som kändes exklusiva men ändå klassiska och stilfulla. Personliga armband med namn graverat eller annan valfri text.


ID- armband med platta som går att få med gravyr på framsidan och baksidan. Silverarmband med runda berlocker som också går fint att gravera. Det finns en massa förslag på texter för att visa din kärlek. Namnsmycken och gravyrsmycken i äkta silver och guld. Beställ enkelt ditt eget namnhalsband.


Berlocker, armband , halsband och manschettknappar där ni enkelt skriver in önskad valfri gravyr. Special beställning av armband finns inte just det namnarmband du letar efter maila eller ring oss så hjälper vi dig gärna med att utforma ett armband med namn i just den design du önskar. Hos oss väljer du själv om du vill att bokstäverna handstämplas dvs varje tecken hamras in i ditt smycke för hand med en stålstämpel.


Med fokusen på dig som kund erbjuder vi klassiska och personliga namnsmycken där allt tillverkas efter beställning. Det du får är ett genuint hantverk helt efter dina önskemål, oavsett om du själv önskar ett armband med barnens handavtryck eller om du vill ge bort en vacker ring med ett minnesvärt citat. Kombinera dina armband som du vill.


Olika material och stilar. Märken som Thomas Sabo, Georg Jensen, August och Ti Sento m fl. Bär flera och växla efter tillfälle och humör. Vi har armband för dam, herr och barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg