tisdag 5 juli 2016

Ljudböcker spotify

Ingen bindningstid - Enormt utbud av ljudböcker och e-böcker - Se topplistan nu! Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Här är de bästa ljudbokstjänsterna.


Prova alla gratis utan bindningstid.

You look like someone who appreciates good music. Listen to all your favourite artists on any device for free or try the Premium trial. I serien Joko testar ljudböcker (skojar bara, finns ingen sådan serie…) har vi idag kommit till Spotify. På (i?) streamingtjänsten finns en (hel?) del ljudböcker , bland andra Novellix-noveller av Jens Lapidus och Karin Ström (men tyvärr inte fler än fyra Novellix-noveller).


På Spotify hittar du även Bames sagosaktt, Bamses sagostun Bamses äventyr, Bamse i Egypten samt Bamse – världens starkaste björn. Något som vi märkt när vi försökt hitta ljudböcker på Spotify är att utbudet är ganska tunt – i alla fall bland nyare titlar. Hitta bästa sättet för dig att börja lyssna på ljudböcker gratis!


Börja lyssna med din mobil, surfplatta eller dator, när du vill.

Utsvulten och frusen och med två små barn att ta hand om sökte hon sig till likbålen utanför Trondheim för att söka värme. Spotify is a digital music service that gives you access to millions of songs. Kitab Sawti betyder “ ljudbok ” på arabiska och bolaget köper rättigheter till, producerar och distribuerar just arabiska ljudböcker. Vilka prenumerationer erbjuder ni? Du kan ladda ned och lyssna på Spotify gratis, eller välja en av våra Premium-planer.


Det nya formatet ”introducerar visuella lager som kompletterar lyssnarupplevelsen för podcasts, ljudböcker , nyhetsinslag och annat ljudinnehåll”, skriver Spotify i ett pressmeddelande. Spotlight kommer till en början bara att vara tillgänglig för lyssnare i USA, men rullas ut till fler marknader ”i en nära framtid”, skriver bolaget. Och när jag fixade det hittade jag andra ljudböcker som är mer för barn och ungdomar, och jag gjorde en annan lista för det som du kan lyssna på här under.


Jag lägger in den andra med ljudnoveller för vuxna. Idag finns det många alternativ för dig som vill lyssna på ljudböcker. Vi tar tempen på ljudboksmarknaden och jämför de populäraste tjänsterna.


Lyssna på din favoritförfattare i bilen eller på promenaden. Här finns populära ljudböcker för både barn och vuxna. Fri frakt när du köper böcker för minst 1kr, välj gratisfrakt i kassan. Storytel erbjuder tusentals ljudböcker och e-böcker, enkelt, i din mobil.


Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Spotify får ett sprillans nytt format – med nyheter, poddar och ljudböcker Streamingjätten lanserar ett helt nytt format.

Nio olika mediebolag står redo att producera innehåll till Spotifys nya format – Spotlight, skriver Di Digital. Spotify har köpt podcastbolag som Gimlet, Anchor och Parcast för hundratals miljoner. De som finns på Spotify är Heder av Jens Lapidus, Stamtavla av Karin Ström, Gloria av Wille Crafoord och Spår i snön av Jonas Karlsson. Böckerna är inlästa av sin författare och varje bok har 9-delar. Varje del är ungefär fyra minuter.


Jag har gjort en Spotifylista med alla ljudböcker som ni kan subscriba. Ladda ned den här appen från Microsoft Store för Windows 10. Se skärmbilder, läs de senaste recensionerna och jämför omdömen för Spotify Music. Den klart största fördelen med ljudböcker kontra vanliga böcker, eller e-böcker för den delen, är smidigheten. Ibland är det helt enkelt mer praktiskt att ha ett digitalt ljudbibliotek samlat i telefonen.


Några exempel kan vara när du gymmar, lagar mat eller åker utomlands med begränsat utrymme i bagaget. Kolla in dina favoriter bland artister, låtar, genrer och mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg