måndag 25 juli 2016

Camcam överkast

Camcam överkast

Fynda sängöverkast nu. Köp Cam Cam på Babyshop. Allt för barn i åldrarna till år. Webbshop för Överkast - tusentals nöjda kunder.


Nya produkter och många nya erbjudanden presenteras varje vecka hos Nordic Nest. Varumärket startades tre år tidigare av det danska arkitektparet Sara Giese Camre och Robert Warren Paulsen. Cam Cam gjorde snabb succé och idag säljs deras kollektioner över hela världen. Den är tillverkad av härlig bomull med ett tunt lager mjuk polyester inuti. Ha den över sängen, i vardagsrummet eller använd den som lekmatta i barnrummet!


Material: 1 ekologisk bomull. Fyllning: 1 polyester. Oeko-Tex Standard 100-certifierad. Bäddsetet har en fin design och levereras i en matchande tygpåse. De skapar poetiska produkter som bidrar till att skapa ett lugnt och harmoniskt universum för barn.


CamCams vackra nya nattplagg. Allt som CamCam gör är 1 GOTS certifierat vilket innebär att det inte bara är ekologiskt utan ekologiskt med den hårdaste och strängaste märkningen. Cam Cam Copenhagen Överkast Signature 120x12 Ljusrosa.


Det är otroligt härligt material som är helt giftfritt och mjukt mot huden. Hitta lägsta pris på Cam Cam Överkast Signature Grå hos PriceRunner Jämför priser från butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Tillslut hittade jag det perfekta, från CamCam Copenhagen. Så fint att jag köpte ett likadant till oss! Det är ett härligt stjärnmönster och går dessutom att vända.


Stort urval av sängöverkast. Cam Cam skapar klassisk, tidlös och taktil design för barn. De vill skapa harmoniska produkter för barn och lägger fokus på hållbarhet och kvalitet. Camcam är ett GOTS certifierat företag och all textilproduktion produceras i GOTS certifierad produktion. Baby wave överkast är tillverkad av 1 ekologisk bomull och fyllning av 1 oeko-tex standard polyester.


Mysig att även kunna använda som filt när din baby leker på golvet. Ekologiska Överkast online hos ShopAlike! Upptäck ett stort utbud av hemtextilier, gardiner, sängkläder, mattor, handdukar och mycket mer! På ShopAlike har vi de.


Camcam överkast

Sheila Arnell heter jag och är tvåbarnsmamma. Jag är otroligt intresserad av barnkläder. Finns i fyra fina färger. Pris 9kr, fri frakt och snabb leverans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg