måndag 25 juli 2016

Lister byggmax

Oslagbara priser hos Byggmax. Snabb leverans hem till dörren! Hög kvalitet till låga priser. Stort utbud av badrumsprodukter. Alltid låga priser hos Byggmax. Spana in våra superpriser!


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Handla online till toklåga priser.


BAUHAUS - När det måste bli bra! Vår ide eget lager med snabba leveranser till bästa pris. Om du undrar över något tveka inta att höra av dig. Vi har lister från golv till tak så se till att handla dina lister prisvärt och med kvalitet hos Byggmax. Av oss får du alltid hjälp med ditt drömprojekt!


På Byggmax hittar du lister och socklar i en rad olika trässlag och profiler. Upptäck vårt sortiment av golvlister och väggsockel. Behöver man måla golvlister? Obehandlade lister bör alltid skyddas med klarlack eller lackfärg. Täckmåla lister med snickerigrundfärg och därefter två lager lackfärg.


Nya golvsocklar ramar in och sätter guldkant på vilket rum som helst! Köp rundstav, fönstersmyg och mycket annat till riktigt schysta priser på Byggmax. Vi har även bröstlister som används för att göra ett snyggt avslut på din bröstpanel. En snygg och fräsch golvlist eller golvsockel ramar in ditt golv.


Normalt sett fäster du golvsockel och kvartsstav med dyckert. Använd nivålist för att täcka rörelsefogar som uppstår om du har golv i olika nivåer. Byggmax virke säljs i fasta längder, längderna varierar mellan och 4. Observera att det kan variera mellan våra butiker vilka längder och tjocklekar som finns inne.


Besök din Byggmax -butik för att se vilka längder som finns i lager. Vackra lister som är snyggt monterade gör skillnad i dina rum så se till att handla dina taklister prisvärt och med god kvalitét hos Byggmax ! Taklist är en list man sätter mot innertaket, dels för att dölja skarvar mellan vägg och tak men även som en snygg dekoration. Här hittar du en mängd olika planhyvlade lister och listverk. Planhyvlat kallas det när brädan är släthyvlad på alla fyra sidor och passar perfekt till snickerier där du önskar en finare finish! Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.


Lister byggmax

Foderlister används för att täcka skarven mellan karm och vägg, listerna ger dig en snygg inramning till dörrar och fönster. De fästs vanligtvis med dyckert. Fabriksmålad list gör arbetet snabbare.


Men då brukar man inte måla över mjukfogar och skarvar. Vid professi onell användning betyder detta att du inte behöver ta in målare efter montering av list. Förvara list inomhus minst ett dygn innan montering, så att den anpassas till rumstemperatur. Sveriges bästa sökmotor för shopping.


Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Shoppingsöket för dig som ska. Byggmax Vår idé är enkel, vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Du hittar även projektbeskrivningar till de flesta av dina byggprojekt, så oavsett om du ska bygga en friggebo bastu eller en ny altan så hjälper vi dig.


Vilken list du väljer är avgörande för karaktären på ditt rum. Tillverkas av färskkvistig furu. Lister för många ändamål. Höjd upp till 1mm kan mot beställning tillverkas av kvistfri fururåvara. Vår tillverkning består av bland annat av lister , golvlister golvsocklar, taklister, dörrfoder och fönsterfoder med profiler från förr och nya profiler som passar dagens arkitektur.


Lister byggmax

Vi utför även legohyvling och legoklyvning. För dig som kräver lite mer. Med vår tjänst Loggboken som finns i Proffsportalen har du full koll på din byggdokumentation så att du slipper alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg