fredag 22 juli 2016

Väggslipmaskin

Väggslipmaskin

Hyra väggslip – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula. Smidig slipmaskin som är idealisk för slipning av väggar och tak. Denna väggslipmaskin är utrustad med en lång hals, m, som gör det möjligt att uppnå utmärkta resultat vid slipning av spackel på väggar och tak. Slipmaskinen har utformats med en rad specialfunktioner. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.


Väggslipmaskin

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Mirka Leros 950CV 225mm väggslipmaskin Unik tak- och väggslipmaskin. Svängbart kantsegment på skyddskåpan, vilket gör att du når ända in till väggen.


Utrustad med effektivt dammutsug för dammfri slipning. Vi samlar tester och recensioner på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver. Jag ska spackla och måla två hela plan i en villa snart. För att underlätta arbetet har jag tittat på en väggslip. Jag har dock aldrig använt sen.


EDGE slipmaskin är enkel att använda, även för en nybörjare, och den slipar ända ut i kanterna och in i hörn. Resultatet blir jämt och fint och risken för. Denna väggslip är ett mångsidigt och kraftfullt verktyg för att slipa väggar inom både renoverings- och byggarbeten. Den presenterar en mycket snabbare lösning.


Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Kraftfull och enkel att handha är några av de viktigaste kriterierna en bra vägg- eller takslip bör ha, oavsett om den används professionellt på byggarbetsplatser eller av ambitiösa do-it-yourself hantverkare som renoverar eller utför andra byggarbeten hemma. Väggslipmaskin - 7W med LED och dammsäck. Besök vår hemsida för mer info omgipsskivehiss, väggslipmaskin , cementblandare.


Väggslipmaskin

TAK OCH VÄGGSLIPMASKIN 750W MED LEDLJUS Lätthanterlig tak och väggslipmaskin som gör slipning av spackel på väggar och tak till en barnlek. Objekt som ryms i ett paket, max 36. Med teleskopskaft når du högt utan att behöva stå på stol eller stege.


Se Produkt data för teknisk specifikation. Tack vare den lätta vikten på kg kan slipmaskinen användas under längre perioder, vilket ger mindre belastning på användarens kropp. Miro 955-S är en kort tak- och väggslipmaskin med ett 1m långt skaft. Maskinen har ett 225mm stort sliphuvud som snabbt slipar stora ytor. De korta tak- och väggslipmaskinerna är effektiva i trånga utrymmen och vid slipning på pall, stege eler skylifts.


Anges av respektive tillverkare. Vibrationsvärdet talar indirekt om hur mycket energi som överförs från verktyg till användare. K-rauta har butiker spridda över Sverige och i dessa butiker finns fler än 20. Här hittar du alltså de handverktyg du behöver! Den är med i deras kampanjblad.


Enligt Harald Nyborg tillverkas den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg