söndag 1 november 2015

Ledx kaa

Ledx kaa

Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder. We claim that we have succeeded!


As Kaa comes with the battery situated on the back of the headgear, so it becomes easy to put on and take off. It eliminates the need to have the battery harness on your back or in your pocket. Lampan är utrustad med st LED Cree XM-L U samt en helt nyutvecklad elektronik med en unikt hög verkningsgrad. En mycket liten och lätt lampa med mycket ljus, passar perfekt för ett löppass eller en skidtur.


This is the perfect combination of a powerful light beam and a super light and easy to use headgear. Den ger lika mycket ljus som de allra bästa och största lamporna gjorde för bara några få år sedan – men i ett mycket kompakt och lätt utförande. Kaa levereras med batteriet bak på huvudställningen, det gör den lätt att sätta på och ta av. Den fungerar mycket bra för traillöpning ,skidåkning, klättring, MTB, orientering eller rullskidåkning. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker.


Ledx kaa

Designen är unik med elektroniken integrerad i lampfästet och ett platt lamphus med stora kylflänsar som leder bort värmen effektivt. Batteriet fästes på en platta i nacken så att både lampan och batteriet sitter på huvudet. Den höga verkningsgraden samt högpresterande LED ger ett starkt ljus utan att batteritiden blir för kort (tim).


Det går även att komplettera med en förlängningskabel så att batteriet kan bäras på ryggen eller i en ficka. Det gör att du slipper ha batterisele på ryggen eller batteriet i en ficka. Beställ och testa hemma - Köp nu! Marknadens klart starkaste lampa i sin klass (med både lampa och batteri på huvudet).


Super smidig lampa med massor av lumen. Klart bästa lampan i sin storleksklass. LedX är marknadsledande på pannlampor för proffs inom orientering, enduro, moutinbike osv. Så behöver du en riktigt bra lampa är LedX märket för dig. Den lilla lampan med det stora ljuset.


Marknadens starkaste LED Pannlampa i sin klass (med både batteri och pannlampan på huvudet). Ljuset når långt och det blir en väldigt bra bredd. Passar bra till löpning, skidåkning, rullskidåkning mm. Kaa kommer med batteriet på baksiden på hodebåndet, noe som gjør det lett å ta av og på.


Nu med ännu bredare ljus men med bibehålla längd. LEDX Förlängningskabel 100cm Förlängningskabel är 100cm lång och passar Cobra, Mamba och Kaa 2kr. LEDX KAA on kokoonsa nähden erittäin.


E-postadressen publiceras inte. Sammenlign hodelykter og se hvilke som er best i test. LEDX pannlampor kombinerar starkt ljus med låg vikt. Med elektroniken integrerad i lampfästet kan vi göra våra lampor både lätta och kompakta, lamporna är bland de allra lättaste på marknaden.


Med ett helt nytt lampfäste har vi flyttat lampans tyngdpunkt närmare pannan så att den upplevs ännu lättare! Hjälmfäste som passar till LedX Mamba, Cobra och Kaa. Passar det flesta olika typer av hjälmar som t. LEDX - Ett varumärke skapat av LEDX of Sweden.


Led X - Svensktillverkade led-pannlampor framtagna för att ge dig mycket ljus i lampor med låg vikt och med en huvudställning anpassad efter lamporna och som sitter skönt och stabilt på huvudet. Har idag tagit hem en LedX Kaa samt en Mamba men har så sjukt svårt att bestämma mig. Tänkte ta hem båda för att prova och skicka tillbaka en av de.


Kaa är mest smidig och flexibel med hela paketet på huvudet. Gillar verkligen att ha batteriet på huvudet för då kan man använda till allt möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg