onsdag 25 november 2015

Doslock med ledningsuttag skruv

Delbetala i upp till månader. Oavsett vilket slags elarbete som du ska utföra så ska du alltid börja med att stänga av strömmen. Dra ur stickproppen om det är en apparat du tänker arbeta med. Rör elarbetet delar av den fasta installationen som takarmatur, vägguttag eller strömbrytare, ska du avlägsna propparna (säkringarna) eller slå av huvudströmbrytaren.


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.

Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Doslock med ledningsuttag. Fastsättning med skruv. Takdosa för eller mm skiva. Dosan har två skruvstolpar för M4- skruvar.


Den medföljande distransringen används vid enkelskiva (mm). Skruvavståndet är mm.

Ringen avlägsnas när dosan monteras i tak med dubbelskiva (mm). Täcklock för apparatdosor. Ledningsuttag för installation av en utanpåliggande kabel.


Snäppfästen för enkel fastsättning i dosan. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Har googlat, sökt, kollat e-butiker etc.


Fyrkantigt täcklock för minidosa med måtten 62x62mm. Använd detta täcklock med fördel då det skruvas. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du.


DOSLOCK APPARATDOSA SKRUV ABB. Vi erbjuder ljuskällor, elinstallationsprodukter samt armaturer för både verkstaden och hemmet. Ställ en fråga om denna produkt. Dosa av vit självslocknande termoplast för utanpåliggande montage på vägg eller apparatdosa. För anslutning av två kablar max ledningsdiameter mm.


Jag var med Ulf och Henrik, de två jag är med mest, ut till Bön.

Extra förstärkt gummikabel med olje- och väderbeständigt hölje. Frakt från kr max kr. Betalning Swish, Kort, Faktura, Bank. Leveranstid 1-arbetsdagar.


Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. För skruv - eller snäppfastsättning. Snabba leveranser, nöjda kunder. Jag har en del gamla plåtdosor som inte har hål för skruvar och inte verkar vara i samma dimension som dagens dosor.


Det gör att doslocken med snäppfäste antingen sitter jättedåligt i dosorna, eller också fastnar så hårt att de går sönder när man ska ta bort den. Finns det något sätt att använda skruvade doslock i mina dosor?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg