måndag 16 november 2015

Aktiviteter stockholm idag

Världens mest sociala aktivitet. Välj det som passar er bäst. Roliga Fångarna på fortet aktiviteter mitt i city,fr.


Olika aktiviteter anpassat för företagsevent, kick off, konferens och teambuilding. Spännande mat- och dryckesaktiviteter för företag.

Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden. Vill du göra något roligt eller spännande men vet inte vad? Här tipsar våra annonsörer om allt från utomhusaktiveter och tävlingar inomhus för grupper och företag till stilla meditation. Här finns saker som hela familjen kan hitta på tillsammans, oavsett om ni uppskattar lugna aktiviteter eller föredrar mer fart och fläkt. Vi har alla aktiviteter för barn på ett ställe!


Stockholm som vi har glömt och borde lägga med i guiden. Vill barnen åka skridsko, bada, gå på museum, teater eller ett lekland?

Genom åren har sajten vuxit och är idag en väldigt uppskattad sida som delas frekvent i sociala medier. Besök Sveacasino och hämta din gratisbonus redan idag. Välkommen till Kensaq. Hitta Aktiviteter För Företag idag!


Skräddarsydda lösningar efter önskemål och behov. Många års erfarenhet och mycket stort kontaktnätverk gör att vi kan skapa allt åt er medan ni kan dedikera viktig tid på. Vi är Aktiviteter 360. Oavsett om ni planerar för en aktivitet på stan, eller om ni söker efter en gruppaktivitet att utföra på kontoret, har vi spännande koncept att erbjuda.


Du som är eventarrangör är välkommen att skicka dina kalendarietips till stadens officiella besöksguide visitstockholm. För första gången visas flera av bilderna upp och det sker då i den förort där bilderna är tagna. Detta är Ingrid Lindebergs första separata fotoutställning.


Museer, teatrar, gallerier och en mängd andra kulturarrangörer är öppna med evenemang för att ge en oförglömlig kväll. Man träffades i fikarummet och kanske på en personalfest då och då. Använd vår eminenta sökmotor och sök fram det som passar just dig och din familj.


Teambuilding skapar samarbete, lagkänsla, effektivitet och tillväxt.

Det är en aktivitet som är viktig att planera in för att skapa socialt samspel i din arbetsgrupp och för att ditt företag ska bli trivsamt. Det en rak motsats till något kostsamt och onödigt. Från Vallentuna i norr till Huddinge i söder. Missa inte dina lokalnyheter - ladda ned vår nyhetsapp.


Jag kollade ut genom fönstret och såg ett rökmoln. Jag vet inte om det var en så skarp smäll, men det kan vara långt in i tunneln, det vet jag ju inte, säger vittnet till Nyheter Idag. Det lät som att det var en rejäl smäll. Toni Frank på Storstockholms brandförsvar säger till Nyheter Idag att något exploderat intill en.


Smaka, upplev, se och känn. Möjligheterna är nästan oändliga – hela stan är full av aktiviteter som väntar på dig. Du kan hitta aktiviteter och evenemang i våra kalendarier. Konstutställningar, kaféer, fritidsgårdar och allsång är bara några av de aktiviteter som du kan hitta i vårt kalendarium.


Du kan sortera och hitta det som händer i just din stadsdel. Vi säger inte emot och nämner istället anrika Göta Lejon, Maxim, Boulevardteatern, Oscars, Vasan, China och såklart Dramaten. Förutom konserter, sport och teater kan du alltid gå på stand-up, ta en guidad stadsvandring eller besöka en mässa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg