torsdag 12 november 2015

Avsluta relation med narcissist

Misstänker du att din partner är narcissist , läs om de vanligaste tecknen här. Undvik att gå med på att ta en fika och prata med narcissisten, risken är stor att du fastnar. Om du träffar en ny partner och pga. Varför är det svårt att avsluta en relation med narcissisten? Då tycker du inte om hen nog och hen måste nu omvärdera er relation eftersom att du inte verkar fatta vilken fantastisk person du har i din närhet.


Avsluta relation med narcissist

Och med det stals din tid av narcissisten. HEN HAR ETT SJUKLIGT BEHOV AV KONTROLL. Att beslutet att avsluta relationen. Praktisera “Ingen kontakt” – Get out, and stay out! Ta ut skilsmässa, avsluta alla relationer och alla affärer, säg upp dig, säg upp bekantskapen, gå ur föreningen, flytta, gör det som krävs för att skydda dig själv från fortsatta övergrepp, de kommer alltid som ett brev på posten förr eller senare.


Vi skrattar tillsammans med honom och missförstår innebörden av hans ord. Försvarsstrategi: Lär dig känna igen varningssignalerna och var misstänksam gällande andras avsikter. Jag lider med alla som går igenom detta. Men vill säga att det blir bättre med åren. Förutsättningen är nog förstås att man bryter med narcissisten.


N, utifrån allt som berättas om här ovan så är mitt x en sådan personlighet. Nu har barnen vänt mig ryggen, bor mer hos pappa, han har skaffat katt och dom är mer där nu, vilket smart drag av han, den jäveln. Barnen vill inte vara med mig längre, dom tycker det är jobbigt att va med mig.


Har man levt länge med en narcissist eller rentav psykopat, och den andra har fått en att tro att man inte är tillräckligt bra och räcker till, är det en hård väg att gå. I bakgrunden finns känslan av att man blivit förrådd. Sedan kan man ta itu med att fundera på vad som finns att göra i situationen.


LÄS OCKSÅ: relationer du ska se upp för. Om hen upplever att relationen inte längre har något syfte så kan det framstå som om de inte bryr sig, vilket ofta stämmer överens med verkligheten. Giftiga relationer har en sak gemensam – de dränerar oss på vår livsglädje och energi.


Som tur är följer giftiga relationer oftast ett relativt förutsägbart mönster. Har levt med en narcissist och tog mig ur relationen efter år då jag insåg att jag inte kunde stanna kvar med ett litet barn, men helvetet fortsatte även efteråt om än inte värre. Med det sagt så kommer deras riktiga jag att lura under yta. Dina behov möts med tystnad. Narcissism i en relation : hur man handskas med det.


Avsluta relation med narcissist

En narcissist kan helt och hållet ignorera dig när du ber om en tjänst. Att avsluta en relation med en borderline är som vi sett tidigare i inlägg och kommentarer mycket svårt. Ett genomgående tema är dock att man som partner eller anhörig blivit manipulera misshandla lura bedragen etc etc och inte förstår varför.


Du kan prova att följa dessa tips: Organisera dina tankar innan samtalet med din partner och var tydlig kring alla tankar som du vill förklara. Ta upp skälen till varför du vill avsluta relationen. Och det är att avsluta relationen. När jag väl gjorde det var det en befrielse.


För några år sen visste nämligen inte ens vad en narcissist är. Det finns bara ett sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg