torsdag 12 november 2015

Storytel 9 kr

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar!


Det giver dig mulighed for at kunne nyde godt af mere end 50.

Då får du lyssna på en valfri ljudbok i månaden. Just nu har Rabble en kampanj där du kan lyssna på ljudböcker gratis i hela dagar! Erbjudandet hittar du i Rabbles app! Perfekt för alla bokälskare!


Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Rörelseresultatet blev -1miljoner kronor (8). För ett fast pris på 1kr får du lyssna på ett obegränsat antal ljudböcker.

Formatet på böckerna är MP3. Du kan även lyssna på dem i offlineläge eller på ställen utan täckning. För helåret tror man på en tillväxt på runt procent och att omsättningen landar på miljarder kronor. Nu får du dagar helt utan kostnad och bindningstid. Här ser du våra allra senaste nyheter och kampanjer.


Prissänkta mobiler, kampanjpriser på abonnemang, de senaste lanseringarna och mycket mer. Storytel Family resp Storytel Family Plus. ANNONS Allra överst på listan återfinns David Lagercrantz , som skrivit decenniets två mest lyssnade böcker, Det som inte dödar oss och Mannen som sökte sin skugga.


Streamingintäkterna uppgick som tidigare redovisat till 2miljoner kronor (198). Det framgår av bolagets kvartalsrapport. Utsvulten och frusen och med två små barn att ta hand om sökte hon sig till. Heroine är den fjärde och spännande fortsättningen på Herkulesserien av Mons Kallentoft och Markus Lutteman.


Detta firar vi lite extra med en tävling! Tävlingsfrågor: - Vad betyder heroine på svenska? Du måste ha JavaScript påslaget för att använda nextory.


Här hittar du instruktioner om hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.

Spotify är en digital musiktjänst som ger tillgång till flera miljoner låtar. Att lyssna är det nya läsa! Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Hitta abonnemanget som passar dig bäst. Musikstreaming, WiFi-samtal och appen 3Skicka surf ingår i alla mobilabonnemang.


Få första månaden för kr - ingen bindningstid. Jag har också försökt att uppgradera till månaders premium för kr och jag har inte använt någon slags rabatt eller något sånt på mitt konto förut, men det står ändå att jag har använt ett liknande erbjudande redan så att när jag skulle betala vart det nekat. På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare. Vi hjälper dig att hitta bästa pris hos st butiker.


Samsungs nya storsäljare Galaxy Shar en högkvalitativ 8. Dollar (USD) in Kronor (SEK) Valute uppdateras varje minut. SEK och USD in ocksåandra valutor idag. Scania R5spannmålsbil ory tipp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg