onsdag 25 november 2015

Atg tillsammans

Här spelar du Voch Vgenom att vara med i olika lag och köpa andelar. Du kan också skapa ett eget lag. Spela på trav och galopp hos ATG. Här kan du lämna in alla spel online och se livesändningarna.


Läs också senaste nyheterna och se experternas speltips.

VTillsammans - De senaste nyheterna på Aftonbladet. ATG-Tillsammans plus MinAndel gav andelsköparna över miljoner nyligen Köp Veller Vandel av våra miljonvinnare. Vi har andelar från kronor. Få chans att vinna stort med låg insats. Unik guide och information om Tillsammans -spel hos ATG.


Enklare kan det inte bli! ATG TILLSAMMANS hos AlltOmTrav - Bli medlem redan nu och försäkra dig om en plats i vårt andelsspel!

PÃ¥ ATG Play kan du se den senaste veckans trav- och galopplopp frÃ¥n spelformerna V7 V8 V6 V6 V D LD cirka minuter efter mÃ¥lgÃ¥ng. TR Media och Hedlunds Vällingby. Ponera att du istället för att spela själv för kr på V7 köper en andel i ett större system som kostar 9kr. Vi onsdags och rätt på Vtvå gånger i helgen – totalt miljoner kronor inspelat. Micke Oscarsson är inne.


I början av februari vann kunder hos KungsFrukt i Trollhättan miljoner kronor via ATGs Tillsammans -tjänst på nätet. Nu erbjuder ATG ytterligare 50. En bit över miljoner gick till ett lag i ATG. För att kunna använda V75. Andelslaget är andelslaget med stort A. En samlingssida där alla kan länka ut sina lag och även kan ni leta upp ett lag som.


ATG Tillsammans ( sök eller länka ut era lag här) has 1members. Här hittar du alla resultat från ATG gällande de stora travspelen, överblickbart och enkelt för bästa service. Spelen som vi rapporterar från är såklart V75. Dejting på nätet (nätdejting).


Eftersom vi spelar tillsammans så lägger vi ihop våra.

ATG står för Aktiebolaget Trav och Galopp och det är ett av nordens största spelbolag. Ett V86-lag och ett V75-lag – där Erland både är lagkapten och spelläggare. Visar ditt sökresultat. I och med detta kommer jag börja köra mitt.


AB Trav och Galopp ( ATG ) ägs till 1procent av trav- och galoppsporten. Vi erbjuder spännande spelupplevelser, på ett schysst och smidigt sätt hos. Här följer en guide hur du går till väga. Så här köper du andelsspel.


Svårare än så är det inte. På lördag i Östersund med start 20. Det är Vbåde lördag och söndag denna vecka. Med bara ett klick kan du få ett försprång i jakten på miljonerna.


Välj din expert, ta rygg. Startlistor och resultat, för bl. Dagens Dubbel, hittas hos ATG. Där kan man också, på ett smidigt sätt, skapa sig ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg