måndag 23 november 2015

Teoriprov boka

Alla körkortsfrågor du måste kunna på din dator, mobil och surfplatta! Plugga hemma och klara provet! Bokningsläget förändras eftersom provtider ständigt bokas på, om och av. Det kan därför löna sig att återkomma och söka tider på flera orter. Kom väl utbildad till provet – Lycka till!


Det finns två sätt att boka teoriprovet och det praktiska provet.

Antingen kan du boka din tid på trafikskola, eller du kan boka själv via Internet. Om du bokar testet på nätet, är det möjligt att snabbt boka om tiden. Detta alternativ är inte tillgängligt om du bokar via en trafikskola. Om du vill boka om eller avboka ditt teoriprov eller uppkörning måste du göra detta ett dygn innan provtillfället. Bokning av kunskapsprov och körprov kan göras på två sätt.


Antingen låter du trafikskolan boka , eller så gör du det privat via Internet. Kom ihåg att boka i god tid (1–månader innan) eftersom köerna kan vara långa. Vi rekommenderar att du bokar ditt första kunskapsprov och körprov i god ti minst månader innan du vill göra proven.

Då ökar dina möjligheter att få den tid och provort som du önskar. Provtider finns att boka månader framåt. Du får besked direkt efter provet om ditt prov är godkänt eller underkänt.


Vi skickar resultatet till din e-postadress. I resultatet kan du se hur många rätt du har inom de olika ämnesområdena. Teoriprov på datorn eller internet.


Att boka teoriprov är något du gör när du känner dig säker på körteorin. Provet testar dina kunskaper inom bland annat trafikregler, vägmarkeringar, miljöpåverkan och vägskyltar. Du bokar ditt teoriprov när du är redo efter teoristudier, övningskörning och riskutbildning.


Uppkörningen måste också vara godkänd under den tiden. Läs mer här på Ringens Bilskola! Du skriver först ett teoriprov och sedan genomför du uppkörningen. Detta oavsett om du är godkänd på teoriprovet eller inte. Efter en avklarad uppkörning har du två månader på dig att skriva ett nytt godkänt teoriprov.


Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer. Boka kunskapsprov nedan. Hur långt i förväg bör jag boka mitt prov? Hur gör jag för att se om det finns en snabbare tid?

Transportstyrelsen använder ett digitalt system för teoretisk examination av piloter. Totalt i Stockholms län finns det trafikskolor som kan hjälpa dig med att boka in ditt teoriprov fördelade på olika orter. D platser där det finns flest företag som erbjuder teoriundervisning och hjälp att boka teoriprov och uppkörning i är. Att klara ett teoriprov visar att du har koll på bland annat trafikregler, vägmarkeringar och vägmärken. Det allra bästa sättet att klara provet på är genom att vara förberedd.


Läs teoriboken och gå en teorikurs hos oss på Ringens Bilskola samtidigt som du övningskör eller tar körlektioner så är du snart i mål. Jag var inte hemma i Stockholm på första försöket, jag var i Eskilstuna och skrev teoriprov. En ny teoriprovstid kan du boka direkt efter din uppkörning. Om du kuggar uppkörningen men har klarat teoriprovet: Du har då två månader på dig att klara uppkörningen från det datum då du klarade teoriprovet. Ljudstöd på alla delar.


Välbeprövat, över 1trafikskolor har valt Trafikskola Online för sina elever.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg