onsdag 25 november 2015

Comviq trasig telefon

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Hitta ditt närmsta varuhus.


Vi har butiker i hela Sverige. Missa inte våra otroliga kampanjer.

Beställ online för snabb leverans. Innan du skickar din telefon Testa om du kan åtgärda felet på egen hand! Du står då för returkostnad och har ansvar för paketet tills den har tagits emot av oss. Om du vill ångra ditt köp är det enklast att kontakta Kundservice.


Prova att starta om din telefon eller att sätta den i flygplansläge och sedan tillbaka igen. Det gör man för att telefonen ska uppdateras mot nätet. Har du provat SIM-kortet i någon annan telefon och det fungerade då vet du att det är telefonen som är trasig och behöver lagas eller bytas ut. Läs mer här om du har en trasig.


Skaffa vår app och få koll på din surf och dina kostnader.

Vi delar nät med Tele Telenor och Telia. Allt från enkla mobiler till de senaste modellerna. Ring eller chatta med oss på kundtjänst. Du hittar även svar på många frågor i våra hjälpartiklar.


Min arbetstelefon, Huawei Mate Pro, har gått sönder. Vi ska försöka ta det som garantiärende, eventuellt reparera men min chef tyckte att jag. Men eftersom comviqs support inte är uppe tänkte jag fråga här! Jag har ju då fastpris 1som ger mig 6gig och fritt allt de andra, och när jag går in på hemsidan kan jag logga in och välja beställ ny telefon. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.


För hjälp klicka här Hjälp. Vi hjälper dig gärna med dina frågor och. Att byta in telefonen med Telenor Change och liknande brukar även det vara en rätt dålig ide. Normalt sätt får du mer pengar att sälja en telefon på blocket är min erfarenhet när jag kollat på olika exempel.


Men visst förekommer de fall där det kan vara lönsamt, det gäller dock att kolla alla villkor. Tjenis, Någon som har en trasig LG Gsom ligger och samlar damm att sälja? Den måste ha ett fungerande moderkort!


Skicket övrigt spelar ingen roll. Comviq täcker av Sverige.

I Fastpris-abonnemangen ingår fria samtal, SMS och MMS. Välj själv hur mycket data du behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg