fredag 13 november 2015

Asics gt 2000

Köp utrustning online! Stort utbud av Asics skor här. Sportkläder från Asics - Prisgaranti hos Sportamore Outlet! Jämför priser och läs recensioner på Skor. Förutom denna stabila sula har löparskon också en externt förstärkt hälklappa.


Asics gt 2000

Skons dämpning ger extra svikt och för tillbaka energi medan SpEVA-foam tar upp stötar och Guidance Line-teknologi stabiliserar foten på olika underlag. Skorna har en energisk dämpning för ett kraftfullt steg och SpEVA-Skum för att minska påverkan, samt Guideline-linjeteknik som är utformad för att öka stabiliteten på en mängd olika områden. Asics har optimerat passformen och erbjuder en sko som andas bättre och har hög komfort. Genom att ändra tåboxen, så får fötterna mer plats vid frånskjutet.


Med en ny konstruktion, med en mesh-överdel, får hela skon bättre komfort än föregångaren. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Get up to off selected items.


Den senaste utgåvan har nya teknologier som lett till ett förbättrat sulmaterial och den dämpning som krävs för en mjuk och skön landning men samtidigt har skon blivit lättare än sin föregångare. Den sömlösa ovandelen i mesh ökar ventilationen och låter foten andas under intensiva pass. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. På Boozt hittar du över 6märken.


Sulan är uppdaterad och ger en mjukare och mer följsam löpkänsla. Jag har under många år sprungit i skor ur denna serien men övergav den för ett par år sedan då jag valde att springa mer i framför allt lättare och mer flexibla skor. GEL-teknologi i häl och framfot tar med sin höga densitet upp stötar mot foten och gör varje steg lite skönare.


Asics gt 2000

Samtidigt arbetar DYNAMIC DUOMAX-teknologin för att motverka överpronation och förhindra att foten skadas om den börjar rulla inåt. Men det handlar också om ett regimskifte när det gäller utveckling. Det är en stabil sko som fungerar för det normala löpsteget men även för dig med lätt pronation. Looking for an extra boost of comfort, support and an energetic ride? V V V Vand Vin stock now.


Asics står för Anima Sana In Corpore Sano som betyder En sund själ i en sund kropp och valdes för att tydliggöra filosofin om att sport bidrar till en sund och lycklig livsstil. Asics har alltid drivit utvecklingen framåt och lanserat nya innovativa koncept och teknologier som utvecklat såväl proffs som motionärer. Ny uppdaterad ovandel.


Ovansidan är konstruerad av jacquardvävd mesh med hög andningsförmåga som håller fötterna svala och väl ventilerade. Den här uppdateringen har även utökat utrymme i tåboxen för ytterligare komfort. Fri frakt på beställningar över 2kr. ASICS fortsätter att vara det ledande varumärket för löparskor både bland entusiaster och professionella idrottare. Dom erbjuder allt från kläder och tillbehör, såsom träningsstrumpor, toppar till annan löparutrustning.


Allt detta till män , kvinnor och unga utövare. En löparsko som med sin tidlösa design och funktion lockar tillbaka sina användare år efter år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg