fredag 20 november 2015

Ist förskola logga in

Här finns också funktioner som gör det lättare för vårdnadshavare och administratörer att kommunicera med varandra på ett effektivt och säkert sätt. Här loggar du in med e-legitimation för att använda vår e-tjänst. Endast om man inte har tillgång till e-legitimation. Kontakta skolförvaltningen för inloggningsuppgifter.


Påbörja ansökan genom att välja en verksamhet i menyn ovan. Elever loggar in med sina vanliga inloggningsuppgifter, som de använder i skolan, till bland annat e-post och för att logga in på sin dator. Bor du i annan kommun eller inte har e-legitimation gör du anmälan utan att logga in. För att påbörja en ansökan som oinloggad välj den verksamhet (flik Ansökan till förskola eller Ansökan till fritidshem) du är intresserad av och fyll i formuläret.


För dig som redan har en aktuell ansökan eller barn i verksamhet logga in direkt med e-legitimation för att ta del av dina uppgifter. IST förskola och fritidshem. AD-uppgifter, det vill säga det användarnamn och lösenord som du fått från skolan. Klicka här för att logga in med e-legitimation.


Ist förskola logga in

Inte folkbokförd i Ljusdals kommun? Om du inte är folkbokförd i Ljusdals kommun söker du plats via huvudmenyn i toppen på denna sida. Har du skyddade personuppgifter? Du behöver inte vara inloggad för att ansöka om plats.


Här kan du göra dina ansökningar till förskola och fritidshem. När ansökan är mottagen får du inloggningsuppgifter hemskickat till dig. Logga in som elev i grundskolan, på Nils Holgerssongymnasiet och vuxenutbildningen.


Ist förskola logga in

Här anmäler du också inkomst, kontaktuppgifter eller säger upp platsen. Nacka kommun rekommenderar att du loggar in på e-tjänsten Nackamed e-legitimation, exempelvis Mobilt BankID eller BankID på kort eller fil. Tanken med denna inloggning är att öka säkerheten för dig som användare, vi vill skydda dig och dina uppgifter på ett bra sätt.


För er som inte vill använda er av denna funktion finns det möjlighet att ansöka om ett användarkonto på inloggningssidan för IST – förskola och fritidshem. Förskolan behöver aktuella uppgifter om ditt barn. Värnamo kommuns förskolor , grundskolor, särskola, vuxenutbildning, Finnvedens gymnasium, Kulturskolan och Campus.


För att lämna den informationen på ett säkert sätt har finns e-tjänsten Barn- och elevuppgifter. Den första vårdnadshavaren för barnet som loggar in på e-tjänsten och lämnar uppgifter om barnet, den andra vårdnadshavaren bekräftar. Vårdnadshavare som har gemensam vårdna men som inte bor ihop, ska ha en delad plats om båda har behov av förskola eller fritidshem.


Runt om i Nynäshamn kommun finns många förskolor och grundskolor med fritidshem. Logga in med din e-legitimation och ändra typ av plats till en delad plats. Här hittar du aktuellt som rör alla kommunens skolor och dess verksamheter. Välkommen till E-tjänst förskola och fritidshem!


För att följa ditt ärende och få tillgång till Min sida måste du logga in med BankID. E-tjänst för förskola och annan pedagogisk verksamhet. För att kunna göra en ansökan måste du ha svenskt personnummer eller samordningsnummer.


Du kan göra ansökan utan BankID. På IST loggar du som förälder enkelt in med hjälp utav BankI för att lägga in ditt barns tider samt övriga uppgifter. Efter tidigare användning utav tjänsten Dexter ber vi er lägga in nya schematider som gäller för barnets vistelsetid på förskolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg