fredag 27 november 2015

Träningsresor för seniorer

Boka en träningsresa till något av våra resmål och se fram emot aktivitet, sol och värme. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Aktiv Senior Aktiv Senior är en träningsresa med ett lugnare tempo. Resan är för dig som gillar att röra på dig, vill komma igång med träningen eller vill motionera mera, träffa nya människor, uppleva gemenskap och se nya platser.


Boka senast nov för att ta del av erbjudandet. Träningsresa seniorer , Kroatien.

Tillsammans med Activage anordnar vi en härlig träningsresa till. Kerstin och Kerstin Väninnor sedan många år. En går med käpp och en har opererat höften. KICKSTART (nivå 1-2) Resan vänder sig framförallt till dig som är nybörjare men kommer även vara givande för dig som är mer tränad. Under veckan kommer du få bättre förståelse för näringslära, träning och återhämtning för att kunna ta hand om både kropp och själ på bästa sätt.


Här bjuder vi på några övningar för dig som är senior. Hon är också jympaledare på Friskis. Hon vet varför det är så viktigt för äldre att träna sin styrka.

Britta har forskat om våra muskler. Och om du inte vill resa och uppleva världen, vad arbetade du så hårt för i alla dessa år? Du kanske vill göra en härlig ayurvedaresa för att samla nya krafter eller njuta av härliga behandlingar med spa i Polen? Nya forskningsresultat visar att resor hjälper pensionärer och seniorer att leva längre.


Läs mer De träningsresor vi anordnar tillsammans med våra samarbetspartners passar för såväl nybörjare som för den erfarne atleten. Vad handlar Vi Seniorer om? Vi åker till Kreta och TUIs Blue Star Euphoria Resort. Guldmedlemskapet är avgiftsbelagt. En vecka fylld av träning, dans, matlagning och allt som får oss att må bra väntar!


Hos Apollo hittar du Sveriges största utbud av träningsresor och träningsläger för alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare. Välj bland våra många träningshotell eller varva träningspassen med solstolen på populära Apollo Mondo Family Resorts och Apollo Mondo Selected-hotell. För dig som fyllt år! Alla seniorer och pensionärer är välkomna att bli medlem i Smart Senior.


Kravet vi har är att du fyllt år. Hotell- och resesöksajten momondo. Med huvudkontoret i Köpenhamn är momondo aktiva i över internationella marknader.


Aftonbladet, CNN, The New York Times och The Daily Telegraph.

Starka seniorer i Portugal. Portugal och Algarvekusten är perfekt för våra seniorresor. Landet bjuder på ett skönt klimat med drömlika solnedgångar, god mat och en rik historia. Det är enkelt att förstå varför. FriskisSvettis Dansinspiratören i Skellefte.


Som inloggad kan du också söka bland alla kontaktannonser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg