måndag 2 november 2015

Torkställning utdragbar

Alltid till bra priser! Bra priser på torkskåp. Här hittar du välkända varumärken. Se sortimentet av torkskåp. Strykbrädor till bra priser. Se vårt utbud av strykbrädor.

Tvättlina med snabb leverans. Välkommen till Bygghemma. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men.


Utdragbar torkställning för permanent väggmontering. Hopfällbar med st stänger. Flexibel torkställning som enkelt anpassas efter torkbehov och plats.


Alla delar kan fällas, flyttas och justeras separat.

Avstånd mellan ribbor: mm. I en tvättstuga vill man optimera och maximera ytan. Då gäller det att jobba med funktionella lösningar. En av mina favoriter för att fixa en flexibel och funktionell tvättstuga är en utdragbar torkställning. Så fort en torkställning har gjort sitt jobb, bör den gå att ställa undan någonstans tills du behöver den igen.


Våra torkställningar kan fällas ihop och förvaras när de har tagit hand om den blöta tvätten så att den torkat ordentligt. Många kan användas både inomhus – och även utomhus i solen. Materialet är anpassat för att användas i badrum och tvättstugor. Ruckzuck är en utdragbar torkställning som passar lika bra ute som inne.


Kontakta gärna vår kundsupport så hjälper vi dig. Om du letar torkställning med lite bättre kvalitet så har du kommit rätt. Vi har självklart bra alternativ även för dig som tycker om att torka din tvätt utomhus. Praktisk steglös, utdragsbar, torkställ för tvätt. Torkställning av hög kvalitet.


Tar lite plats och kan. Flesta behöver bestämt det för de sporter de måste varje dag. Utgå från rummets storlek när du väljer modell.

En torkställning kan se ut på olika sätt men den bör vara lätt att stuva undan och fälla ihop efter användning. Att tvätta behöver inte vara vare sig tråkigt eller jobbigt. Tricket är att det inte ska kännas som just ett jobb – gör det roligare med smartare sortering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg