måndag 9 november 2015

Lediga jobb åkersberga centrum

Boka nu betala senare, gratis avbokning. Kundservice live, dygnet runt, på ditt språk. Från budget till lyx, hotell och privathem. Lediga jobb i Åkersberga på Indeed.


Det är många som väljer att flytta till vår växande skärgårdskommun.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan. Sök efter lediga jobb i Österåker och bland tusentals jobbannonser i hela Sverige.


Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att avsluta prenumerationen eller ändra inställningarna enligt instruktionerna i våra villkor.


På boendet är det stycken medarbetare och du har en gruppledare till din hjälp att bedriva den dagliga verksamheten.

Med ett 70-tal butiker, caféer och restauranger erbjuds kunderna ett brett utbud av shopping med särskilt fokus på mode, hemelektronik och heminredning. Letar du efter ett nytt jobb ? Centrum ligger i Österåkers kommun nära Stockholm. I Platsbanken hittar du tiotusentals lediga jobb att söka. När du visar intresse för ett jobb får verksamheten tillgång till dina personuppgifter och ditt CV.


Du godkänner också att verksamheten kontaktar dig i samband med rekrytering av det jobb du visat intresse för. Läs mer om intressevisning här. Välkommen till Arbetsförmedlingen.


Söker du jobb och a-kassa? Skriv in dig digitalt och boka samtidigt tid för ditt första möte med en arbetsförmedlare. Centrumområdet är ett av Åkersbergas mest strategiska stadsutvecklingsområden där det finns potential för utveckling i ett mycket centralt läge intill centrum , kanalen och Åkersberga station. Ljungbacken ingår i Socialförvaltningens boende-och behandlingsenhet.


Planprogrammet är ett första steg i att förverkliga att centrala Åkersberga ska bli en modern stad med småstadskaraktär. Humana Norrgårdshöjden i Åkersberga. Mitt i Åkersbergas centrum ligger Norrgårdshöjden, ett nytt modernt äldreboende med närhet till både grönområden och centrala funktioner.

I närområdet har du tillgång till kollektivtrafik, skolor, service, med mera. Rivstarta hösten med ett nytt jobb i Åkersberga. Se alla jobb i Åkersberga.


Innan du söker jobb är det klokt att se över ditt CV. Monsters rekryterare hjälper dig med tre snabba tips. Vänligen återkom senare eller använd vår RSS funktion för att hålla dig uppdaterad på lediga tjänster.


Tyvärr, inget resultat Just nu har vi inte några jobb som matchar dina sökkriterier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg