onsdag 25 november 2015

Snygging goding

Här en snygging med mycket lätt ekighet att plocka fram till fin fisk. Eriksen var den förste alpine superstjärnan och beskrevs som en glamorös snygging med. Vi är en mysig liten salong med högt i tak och små vackra detaljer som gör mycket för att öka din känsla av vardagslyx. Vi brinner för att göra dig gla avslappnad och inte minst snygg!


Tjena snygging ”, sa hon och föll smidigt in i min gång. En brunbränd snygging med de blåaste ögon hon dittills sett.

Så hur går det för din man? En riktig snygging om du frågar mig. Då var han en farlig, spännande snygging med skinnpaj och motorcykel. Och visst är det Horry som sitter där och raggar på någon ung snygging.


Försök varva ner, snygging. Hej snygging ”, sa han uppsluppet. Arne en svårmodig men charmig snygging. Men hallå där, snygging ”, sa Petra.

Servitrisen som betjänade honom var en riktig snygging. Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Annat ord har tagit fram vad goding betyder och innebär!


Betydelsen av goding dess innebörd kan variera! Du kan hitta ett annat ord för goding och andra betydelser av ordet goding samt läsa mer om goding på eller Wiktionary. Annons från MailBackup. Det var en riktig pudding jag träffade igår kväll. Snygging (både för man och kvinna) Han var en riktig urping!


Mer information om snygging. Vi har totalt en synonym till snygging , men tyvärr inte några antonymer, registrerad i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för snygging , men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.


Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Kanske kan en liten ärta få ligga med som tittmat på tallriken. Goding på svenska med böjningar och exempel på användning.


Synonymer är ett gratislexikon på nätet. Hitta information och översättning här! Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Ett annat ord för fining är snygging vilket gör dem till synonymer. Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet fining.


Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse. Motsatsord till pangbrud på antonym. Ta reda på vad motsatsen är till pangbrud och i vilka sammanhang antonymerna används.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg