tisdag 10 november 2015

Italiensk restaurang avenyn

Boka nu betala senare, gratis avbokning. Kundservice live, dygnet runt, på ditt språk. Från budget till lyx, hotell och hem. We are Gothenburg’s oldest Italian restaurant , formed in the early 70’s.


Our modern, yet classic, experience is built upon a familiar concept originally formed in La Gondola’s trattoria origin.

Come alone, as a couple, or with the whole la famiglia. Gillar du hotellupplevelser lika mycket som vi? Bellora är en del av en liten hotellfamilj som heter ESS Group och som medlem får du alltid: Deals före alla andra.


Italienska restauranger i Göteborg, Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Göteborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Menyn är genuint italiensk enligt devisen antipasti, primi, secondi och dolce, och vinerna kommer genomgående från Italiens rika vinkultur. Ristorante Bellora, som restaurangen nu heter har italiensk inriktning där du kommer kunna avnjuta både en trevlig frukost, lunch, middag eller brunch.


Då restaurangen och lobbyn ligger i anslutning till varandra, kan man erbjuda hotellets gäster en fullvärdig vistelse i sann Italienska anda, med boende och mat tillsammans.

Med fokus på äkta italienska råvaror serveras pizza, pasta och andra italienska rätter – allt lagat från grunden i det öppna köket. Det går även att boka en Sala Privata. Restaurang La Terrazza är en klassisk italiensk restaurang mitt emot Scandinavium i hjärtat av Göteborg. Här erbjuds en bred à la carte meny med många klassiska. Enoteca Sassi, en Italiensk vinbar och restaurang som göteborgarna har tagit till sitt hjärta.


Restauranger i närheten av Avenyn på TripAdvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Avenyn , Göteborg. Undangömd på en parallellgata till avenyn hittar du denna lilla familjeägda restaurang. Utifrån lokalt odlade och ekologiska råvaror skapar kockarna en lekfull säsongsanpassad meny. Oavsett väder kan du alltid njuta. Var ute o strosade på Avenyn och fann denna Italienska restaurangen.


Ett ställe med ambitioner och en stor meny. Vi valde att prova pasta och pizza, pastan var riktigt god men pizza var tämligen smaklös så jag föreslår att ni väljer pastan här. Personalen var service minded men lite vimsig. Jag kan tänka mig att ge Olivia ett försök.


Avenyn Inspirerad av Neapel – pizzans hemstad Se restaurang │ Beställ bord.

Utforska italienska restauranger på Avenyn i Göteborg! Se öppettider, popularitet och mycket mer. Med Thatsup hittar du stans guldkorn.


Hitta en bra Italienskt restaurang i Avenyn , Göteborg och få upp till rabatt! Boka gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse på din bokning. Nu blir det argentinska influenser och smaker på paradgatan när restaurangen Buenos Aires öppnar på Avenyn den juli. Nu öppnar äntligen Buenos Aires Restaurant på Avenyn 1. Buenos Aires har i nuläget sju restauranger spridda runt omkring och utanför London och är den perfekta restauranger för alla köttälskare. Nonna är allas vår italienska mormor, ett besök här är ett besök hemma hos henne.


I hennes anda och med hennes recept skapar vi trivsel och samvaro. Och vi serverar så många rätter som möjligt på stora fat vilket inbjuder till något av det viktigaste här i livet – att dela. Tvåkanten är en mysig restaurang och bar mitt på Avenyn med originaltegel, varma färger och avslappnad glad atmosfär. Stor pratvänlig bar, flera matsalar och två härliga uteserveringar gör att vi passar både för privat- och företagsgästen.


Vi lagar modern svensk mat, med mestadels svenska råvaror från små producenter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg