fredag 2 mars 2018

Atg live se

Här läser du de senaste nyheterna från trav- och galoppvärlden, hittar speltips inför nästa spelomgång och kan spela på trav och galopp både i Sverige och på utländska banor. Följ den via din dator, mobil eller surfplatta och se direktsänt trav och galopp upp till timmar om dagen var du vill, när du vill. Intresset för spel på hästar, och livesändningar från trav- och galopptävlingar, är större än någonsin. Gratis onsdag-abonnemang.


Hitta kalender för all trav och galopp. Se tider, spelutbud och på vilka banor loppen går.

Du hittar alla spel och livesändningar hos ATG. Det här har våra kunder väntat på. Det blir så mycket roligare att se loppen live , säger Kent Öhlander, försäljningschef på ATG. Från och med i dag kan du se alla travlopp live via datorn, mobilen eller surfplattan – utan att betala. Streama Trav och galopp direkt på webben och i våra appar.


Se hela programmet och mycket mer på TVPlay! Live från Färjestad (Karlstad) och Vincennes (Frankrike). Mer information om spel finns på ATG.


Alla våra tv-program som visats i TVfinns också tillgängliga och de publiceras cirka en timme efter att de visats i TV.

Med direktsända lopp på luncher, eftermiddagar och kvällar. Men även med tips, intervjuer och all övrig sport. Vi vill skapa Sveriges mest engagerande spelupplevelse och mötesplats för spel för våra kunder. Tips och information, samt direktsända tävlingar lunch, eftermiddag och kväll.


Dessa sändningar kommenteras också på engelska och sänds till ett 20-tal länder i hela världen som spelar till de svenska loppen. Ska testa atg lives nya tjänst med nästan direkt när rapporterna blir bättre om att det inte buffrar , för när jag kör liven via atg. AirPlay till tvn och om det redan buffrar när ni kollar direkt på sidan lär det inte funka optimalt att sända signalen vidare till Apple tvn via telefonen.


ATG -ombud och på ATG. SverigeTravet som ni hittar alla den information som vi erbjuder till våra resultat då vi även har med odds för vinnarhästen vilket man såklart önskar. Vårt uppdrag är att trygga den långsiktiga utvecklingen för trav- och galoppsporten genom att erbjuda häst-, sport- och casinospel på ett ansvarsfullt sätt. Spelen kommer lämnas in kort innan spelstopp vid kl 14. För att kunna välja separata sändningar för varje bana samt ta del av lopparkivet, krävs även ett Live Premium-abonnemang.


Då skulle jag tycka att det va helt ok. Kanal har också ett omfattande samarbete med TV4. Här kan du genom att titta på tidigare lopp följa alla hästar som startar och analysera tidigare prestationer.


Startlistor och resultat, för bl. Där kan man också, på ett smidigt sätt, skapa sig ett onlinekonto (inloggning) som gör det enkelt att genomföra sina spel utan avgift. Dagens Dubbel, hittas hos ATG.


Atg Live - företag, adresser, telefonnummer.

Vi har tyvärr ingen tidsplan innan det här problemet är ur världen, säger informationschefen Patrik Brissman. Om du inte har ATGs WebApp sedan tidigare så är det enkelt att att ladda ner tjänsten. Det finns även möjlighet för människor i andra länder att spela på trav och galopp i Sverige.


Information rörande vårervice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg