fredag 30 mars 2018

Bonde söker fru 2015 hur gick det sen

Köp boken billigare på Adlibris. Pontus Hugosson berättar också om hur pinsam hans medverkan i programmet varit. Jag har ju haft det genom programmet väldigt roligt. Ibland väldigt pinsamt och ibland väldigt udda.


Så gick det för bönderna efter TV4:. Tvillingalycka, depression – och klammeri med rättvisan.

Så här gick det sedan för de populära tv- bönderna. För Land berättar deltagarna att de har börjat bygga hus tillsammans och någon har minsann presenterats för tjocka släkten i Mellerud. Så ser livet ut i dag för tio bönder. Hur gick det för Sven-Ingvar på kärlekssemestern med ljuvliga Birgitta?


Några har stadgat sig – och andra fortsätter att söka efter kärleken. Ronja skickas hem, men blev istället ihopparad med Oscars kompis Olov. Nu avslöjar det ”nya” kärleksparet hur relationen ser ut idag.


Jag tyckte att Ronja var så skön och kände att jag ville ha henne i mitt liv.

I Bönderna berättar allt gästar bonden Jimmy från Ankarvattnet och öppnar upp sig om sin dåliga självkänsla och hur en. Efter programmet fann han till slut kärleken i Amanda. Tiden har gått fort, men känns allting rätt.


Då vet man att det är rätt, skriver han på Instagram. Då får vi veta hur böndernas relation ser ut till sina slutval – i dag. Men nu är den småländske nötbonden återigen singel.


Jag ångrar ingenting, säger han till TT. Inget program i svensk TV-historia har kopplat ihop så många kärlekstörstande bönder med sina livskamrater, och här kan du läsa om när programledaren Linda Lindorff gav sig ut på de svenska vägarna för att dela ut kärleksbreven till årets deltagare. Bönderna är mitt i det nervösa speedejting-momentet och Linda tar reda på hur det går till bakom kulisserna.


Simon Ohlsson dumpades brutalt i ” Bonde söker fru ”. På onsdagen sänds det sista avsnittet i Bonde söker fru. Tänkt att det inte är någonting för mig men nu har man ju förstått att det är så man träffas nuförtiden. Och slutligen – skulle du kunna vara med i Bonde söker fru igen? Jag vet inte om de skulle bli samma kick riktigt.


Så nej det skulle jag nog inte. Här tillsammans med resten av bönderna i årets Bonde söker fru. Måndag den oktober är det premiär för Bonde söker fru jorden runt – programmet där vi följer svenska bönder utomlands i jakten på kärleken.

I första avsnittet presenterar vi fyra fantastiska bönder och deras gårdar men redan nu kan jag bjuda på en liten försmak av vad det är ni kommer att få se. Här kommer våra fyra heta helt underbara bönder ! Men det är inte förrän nu han hittat kärleken i Anna Kallin. Under en sommar av romans och bankande hjärtan dejtar de tre singelmammorna sina beundrare för att finna mannen med stort M. I det slutgiltiga valet blir en kille ensam kvar och vägen dit kantas av såväl pirriga mammor och heta kyssar som nervösa möten och en och annan skämskudde-dejt. Skip navigation Sign in.


Hur har det gått för Peter och Helen i Bonde söker fru ? Bonde -Susannas triangeldrama före bröllopet. Susanna Karlsson är både tittarnas och killarnas favorit. Men ” Bonde söker fru ”-profilen har svårt att bestämma sig.


Därför hånglar hon med flera samtidigt som hon planerar sin vigsel. TV4:s succéprogram Bonde söker fru. I höst startar säsong med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg