måndag 12 mars 2018

Förhållande med en narcissist

Förhållande med en narcissist

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Jag är mitt i en separation efter år med en N. Jag har undrat hur jag har kunnat stanna kvar så länge men ser här att jag inte är ensam med långa förhållanden med en N. Det är sant det där om att det är som att ha göra med ett tjurigt småbarn direkt han inte får som han vill sätts oftast någon form av hämdaktion igång. Misstänker du att din partner är narcissist , läs om de vanligaste tecknen här.


Så fort den villkoras, går det att säga att hen flippar och tar din självkänsla med sig. Narcissisten är en person som lever för sin image som oöverträfflig. Att leva med en narcissist brukar beskrivas som att vara en statist i hens liv och inte en egen person. De börjar gärna förklara för dig vad du tycker och tänker. Att ha en kärleksrelation med en narcissist tär på krafterna.


Risken är stor att bli lämnad sårad och sargad. De inledande månaderna kan dock bli bra. Campbell och hans kollegor fann att de som dejtar narcisisster är nöjda de fyra första månaderna. Därefter blir relationen ofta dålig.


Har haft ett förhållande med en narcissist i år. Har inte förstått att han var det förrän jag fick psykologhjälp. Blev väldigt sjuk, utmattningsdepression. Och det berodde på honom, det förstår jag nu. Har brutit upp sen ett år tillbaka.


Tar det lång tid att återhämta sig? Ert förhållande är ensidigt och ytligt. Du kommer troligen inte dela känslor eller uppleva intimitet med en narcissist.


Förhållande med en narcissist

Detta samtidigt som personen underminerar dina preferenser, behov och önskningar. Inledningsvis kan ett förhållande med N kännas som en romantisk saga där massor med bekräftelse sköljer över dig. Egot hos N närs av att du känner dig smickrad. N har ofta en förälder med liknande personlighet.


N kommer att vara otrogen. Läs också: Så fungerar och tänker en narcissist. Om du någonsin har varit i ett förhållande med en narcissist så har du säkert undrat hur du kan få honom att betala för all smärta han orsakat dig. Dina behov möts med tystnad.


Förhållande med en narcissist

Om du behöver om hjälp med något kan de sitta helt tysta och välja att inte svara, eller kort säga att dom ska hjälpa dig, men sitter sedan bara kvar på soffan utan att lyfta ett finger. När du är i ett förhållande måste du kunna kompromissa och dela med dig av dina djupaste hemligheter och rädslor med den person du älskar. En narcissist kan helt och hållet ignorera dig när du ber om en tjänst.


Tips på hur du hanterar en narcissist Sätt tydliga gränser. Du behöver vara övertydlig med en narcissist , säga NEJ och sätta tydliga gränser. De kommer spela på ditt samvete, skuld och din empati för att få som de vill.


Så bemöter du en narcissist. Lägg inte energi på att försöka leta efter empati hos en narcissist , du kommer ändå aldrig hitta det. Testa om din partner är narcissist , utsätts du för psykisk, emotionell misshandel. Du är inte ensam narcissister är ofta spännande, karismatiska och lite farliga. Deras charm och känsla för att synliggöra dig kan vara bländande, men det finns också en mindre attraktiv sida som visar sig genom avsaknad av empati ett Dr Jekyll och mr Hyde beteende.


Jag har i år lämnat ett väldigt långt förhållande med en man med narcissistiska drag. Det var bara han, han, han även om är duktig på att ge sken av motsatsen. Vi blev ihop som tonåringar. Idag blev jag påmind om tonåren. Jag har blivit en person som längtar efter att gå ut på helgen, till exets stora förvåning.


All information du behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg